Închide meniul

Dan Petrescu i-a lansat o invitaţie lui Nicolae Stanciu: „Îl aștept la antrenamente, poate o să-i placă!” + Criză de nervi la adresa folosirii sistemului VAR în România

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 ianuarie 2023, 16:59

Dan Petrescu i-a lansat o invitaţie lui Nicolae Stanciu: Îl aștept la antrenamente, poate o să-i placă!” + Criză de nervi la adresa folosirii sistemului VAR în România

Dan Petrescu

Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe / AS.ro

Dan Petrescu i-a lansat o invitație lui Nicolae Stanciu. „Bursucul” vrea să-l vadă pe internaționalul român la unul dintre antrenamentele CFR-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul se află în România, după ce a cucerit titlul în China alături de Wuhan Three Lions.

Dan Petrescu i-a lansat o invitaţie lui Nicolae Stanciu: „Îl aștept la antrenamente, poate o să-i placă!”

După ce s-a încheiat campionatul din China, Nicolae Stanciu s-a întors în țară pentru a-și petrece vacanța. Fotbalistul a profitat de timpul liber și a mers să se antreneze la baza clubului care l-a lansat în fotbalul mare, Unirea Alba Iulia.

La conferința de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari, Dan Petrescu i-a lansat o invitație lui Nicușor Stanciu. Antrenorul de la CFR ar fi bucuros să-l aibă la antrenament pe fostul jucător de la Slavia Praga.

„Îl aşteptăm la antrenamente dacă vrea, până îşi găseşte echipă. Şi cine ştie..poate îi place!”, a glumit Dan Petrescu.

Reclamă

De asemenea, tehnicianul campioanei a vorbit și despre modul în care se folosește în campionatul nostru sistemul VAR. „Bursucul” este nemulțumit de anumite decizii luate de arbitrii din Liga 1.

„De ce dracu am mai pus VAR-ul dacă nu ne uităm la el? Nu mai înțeleg. Am vrut VAR-ul și acum avem 1000 de probleme mai mari. Nici nu ne uităm la el”, a mai spus Dan Petrescu.

Giovanni Becali a făcut anunţul despre viitorul lui Dan Petrescu. Ce au discutat în miez de noapte, după Farul – CFR Cluj 0-3

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Dan Petrescu. Agentul de jucători este convins că „Bursucul” nu ia în calcul să plece de la CFR Cluj, indiferent ce oferte primeşte. „E culcuşul lui preferat”, a precizat vărul lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj este campioana ultimilor cinci ani din România. Tocmai a învins-o categoric pe Farul lui Gică Hagi şi a urcat pe primul loc în Liga 1.

„El la CFR Cluj va sta tot timpul! Sigur, sigur, sigur! La CFR e culcușul lui preferat. Are problemele lui și acolo, sunt niște probleme, dar văd că CFR-ul e pe drumul bun„, a declarat Giovanni Becali pentru fanatik.ro.

Giovanni Becali a recunoscut că a fost sunat de Dan Petrescu chiar după meciul cu Farul, de la Ovidiu. Au purtat o discuţie în miez de noapte.

„M-a chemat ieri la 1 noaptea și m-a întrebat, că a auzit că am fost la stadion. Și i-am zis: ‘Am fost să văd niște jucători de-ai tăi!’. ‘Hai, mă, lasă, că știu eu pentru cine ai fost!’. Adică el și-a dat seama, îți dai seama.

Văd că au ghicit niște jucători buni. Și acest kosovar, și Birligea… Au luat jucători tineri”, a spus impresarul.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și