Închide meniul

Nicolae Stanciu s-a întors la „origini”! Internaționalul român, în vizită la fosta echipă: „Surpriză la antrenament!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 ianuarie 2023, 18:46

Nicolae Stanciu s-a întors la „origini! Internaționalul român, în vizită la fosta echipă: „Surpriză la antrenament!

Nicolae Stanciu pleacă de la Wuhan Three Towns

Nicolae Stanciu, în tricoul naţionalei României / Profimedia

Nicolae Stanciu s-a întors la „origini”. Internaționalul de 29 de ani se află în vacanță în România, unde se relaxează după o perioadă excelentă petrecută în China, la Wuhan Three Towns, alături de care a devenit campion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Desemnat „Tricolorul anului 2022” de FRF, mijlocașul de 29 de ani își petrece vacanța în orașul natal, Alba Iulia.

Nicolae Stanciu s-a întors la „origini”! Internaționalul român, în vizită la fosta echipă

Nicolae Stanciu a profitat de timpul liber și a mers să se antreneze la baza clubului care l-a lansat în fotbalul mare, Unirea Alba Iulia.

Stanciu și-a făcut apariția la stadionul din Alba Iulia și a luat parte la antrenament.

Mijlocașul de 29 de ani a călcat din nou în vestiarele și pe terenul unde făcea furori în urmă cu mai bine de 14 ani

Reclamă

„Surpriză astăzi la antrenamentul Unirii! Internaționalul Nicolae Stanciu, cel mai bun produs al clubului nostru, a revenit astăzi în vestiarele și pe terenul echipei la care a început fotbalul de performanță.

Aflat în vacanță acasă, în Alba Iulia, Nicușor a ieșit împreună cu jucătorii Unirii la antrenament, arătându-ne, încă o dată, de ce a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 2022″, a anunțat Unirea Alba Iulia, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu, sezon de vis în China!

Nicolae Stanciu a jucat la Unirea Alba Iulia în perioada 2008-2011. Ulterior, mijlocașul a fost transferat la FC Vaslui. În România, Stanciu a mai îmbrăcat tricoul FCSB-ului, apoi a luat calea străinătății.

Internaționalul de 29 de ani a semnat cu Wuhan Three Towns în martie 2022 și a avut un prim sezon de vis în China. Nicolae Stanciu a contribuit din plin la titlul de campioană câștigat de echipa sa.

Stanciu a marcat 10 goluri și a oferit 12 assist-uri în 27 de apariții la Wuhan Three Towns.

Nicolae Stanciu a devenit singurul fotbalist român care câștigă titlul în 4 țări diferite, în România, Belgia, Cehia și China.

Nicolae Stanciu, pe val în 2022!

Nicolae Stanciu a fost desemnat „Tricolorul anului”! Mijlocaşul de 29 de ani a impresionat prin evoluţiile sale solide de la Wuhan Three Towns, motiv pentru care a fost ales de către fani cel mai bun român din 2022.

Nicolae Stanciu a acumulat 23 de puncte, în urma votului fanilor „tricolori”, conform frf.ro. Podiumul a fost completat de Darius Olaru, cu 20 de puncte, iar pe locul trei s-au clasat Dennis Man şi Octavian Popescu, ambii cu 16 puncte.

Alexandru Maxim, Denis Alibec, Rareş Ilie, Denis Drăguş, Nicuşor Bancu, Andrei Cordea şi Olimpiu Moruţan au mai fost în vizorul fanilor echipei naţionale a României, însă Nicolae Stanciu a câştigat detaşat.

Reclamă

Internaţionalul român de la Wuhan Three Towns a fost ales şi în luna decembrie cel mai bun jucător, lună în care a devenit campion în China. Pe final de an, Octavian Popescu l-a urmat pe Stanciu în acest clasament, după ce a reuşit să marcheze două goluri pentru FCSB.

„E, într-adevăr, o performanță incredibilă, pentru un club fondat în 2016, cu promovări succesive. Am sosit în acest an și am dat totul pentru acest obiectiv în care am crezut. Cu siguranță a fost unul dintre cele mai dificile sezoane din cariera mea.

Pe la jumătate ediției, când eram deja singura echipă neînvinsă din campionat, am simțit că e cu adevărat posibil, că depinde doar de noi. Am simțit că putem să facem istorie pentru orașul acesta, Wuhan, căci e și primul titlu de campioană a Chinei pentru Wuhan, de când există acest format”, a declarat Nicolae Stanciu, după ce a devenit campion în China, pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și