Închide meniul

Dan Petrescu, ”implicat” în transferul lui Malcom Edjouma la FCSB: ”Poate i-am influențat!” Ce spune antrenorul despre mutarea de titlu făcută de Gigi Becali

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 februarie 2022, 18:44

Dan Petrescu, ”implicat” în transferul lui Malcom Edjouma la FCSB: ”Poate i-am influențat!” Ce spune antrenorul despre mutarea de titlu făcută de Gigi Becali

Dan Petrescu, prima reacție după Sepsi - CFR Cluj 0-2

Profimediaimages

Dan Petrescu, ”implicat” în transferul lui Malcom Edjouma la FCSB

Gigi Becali le-a plătit moldovenilor 330.000 de euro pentru mijlocașul defensiv, iar Dan Petrescu a vorbit despre transferul prin care patronul FCSB speră să ia titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu am declarat, după meciul cu Botoșani, că mi-a plăcut, poate i-am influențat pe cei de la FCSB. Dar asta nu înseamnă că dacă un jucător e bun, se integrează imediat la o echipă. Nu e ușor.

Cu cât ești mai bun, cu atât te integrezi mai ușor. Dar să vedem ce va face în continuare. FCSB n-a pierdut în ultimele 16 meciuri, posibil să fie mai puternici cu Edjouma. Rămâne de văzut„, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu a pus tunurile pe arbitraj. „Am avut patru faze de penalty și am primit doar unul!”

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a spus că echipa lui ar fi trebui să primească patru lovituri de la 11 metri în meciul cu FC Botoșani, scor 1-1, din etapa precedentă. „Bursucul” se așteaptă la un duel de foc cu Universitatea Craiova, echipa rivalului Laurențiu Reghecampf.

“Vă daţi seama că suntem puţin dezamăgiţi după egal (n.r. – 1-1 cu FC Botoşani). Dar băieţii sunt conştienţi că au dat tot ce au avut. Aş mai vrea să remarc faptul că am avut patru faze de penalty şi am primit numai unul la meciul cu Botoşani.

Reclamă

Sunt dezamăgit din punctul ăsta de vedere. Mai ales faza din minutul 92, când e penalty clar. Am înţeles că arbitrul a ais: ‘V-am dat un penalty, ce îl mai vreţi pe al doilea?’ Mai meritam cel puţin un penalty. Băieţii se antrenează bine, sunt motivaţi, conectaţi, sper acum să facem un meci bun la Craiova.

La CFR Cluj mereu e nevoie de victorie, indiferent cu cine joci. Campionatul se va decide în ultima etapă din play-off. Ştim programul lui FCSB şi programul nostru. Ştim ce lot au. Noi o luăm meci cu meci, mai sunt şapte finale acum şi zece în play-off”, a spus Petrescu, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și