Închide meniul

Dan Petrescu l-a dorit cu orice preţ pe Sergiu Buş la CFR Cluj. Ce salariu va câştiga atacantul şi câţi bani va primi la semnătură

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 decembrie 2021, 12:16

Dan Petrescu l-a dorit cu orice preţ pe Sergiu Buş la CFR Cluj. Ce salariu va câştiga atacantul şi câţi bani va primi la semnătură

Sergiu Buş, aproape de a semna cu CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Atacantul de 29 de ani, care a jucat în trecut pentru FCSB, a fost ademenit de feroviari cu un salariu uriaş. Fotbalistul care s-a despărţit de FC Seongnam a bătut palma cu conducătorii clubului şi, dacă nu vor fi probleme la vizita medicală, va parafa un contract valabil pentru doi ani şi jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce salariu va avea Sergiu Buş la CFR Cluj

Buş va fi jucătorul liderului din Liga 1 până în vara anului 2024 şi va primi un salariu lunar de 15.000 de euro, anunţă digisport.ro. Mai mult, fotbalistul născut în Cluj-Napoca va primi şi 50.000 de euro la semnătură.

Dan Petrescu a vorbit despre venirea lui Sergiu Buş la finalul partidei CFR Cluj – CS Mioveni, scor 1-0.

E posibil, nu știu. Acum, dacă mi-ai zis tu, ar fi bine. E un atacant bun. Vedem. Dacă e adevărat, ar fi bine pentru că e un jucător crescut aici, la Cluj.

Iar noi, la lista B, nu prea avem jucători, în afară de Păun. Ar fi ideal dacă ar putea să vină„, a spus Petrescu.

Reclamă
Citește și:

Sergiu Buş a dezvăluit că va semna cu CFR Cluj

Sergiu Buş s-a despărţit de FC Seongnam şi va semna cu CFR Cluj, club la care a început fotbalul. Atacantul a evoluat ultima oară pentru FCSB, echipă la care a stat doar şase luni. Anunţul făcut de el a fost unul care nu a mai lăsat semne de întrebare.

Sunt foarte aproape de CFR Cluj, încă nu am semnat, dar îmi doresc şi sper să semnez mâine sau în câteva zile. Să ajut echipa să fie campioană. În mare parte ne-am înţeles, verbal totul e ok, sunt mulţumit, aşa că ţine doar de mine să fiu sănătos. O să fac vizita medicală.

M-a luat gura pe dinainte, dar sunt aproape de CFR Cluj. Doar un cutremur ar face să nu semnez. E concurenţă la CFR, dar e bine. Voi face tot posibilul să ajut echipa. Cu CFR discut de o lună-două, dar nu m-a căutat doar acum, m-a căutat şi înainte să semnez cu FCSB. Îmi doresc să mă întorc acasă, pentru că la CFR m-am format”, a declarat Sergiu Buș pentru looksport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Sergiu Buş, pe punctul de a semna cu CFR Cluj

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și