Închide meniul

Dan Petrescu, pariu nebun înainte de AZ Alkmaar – CFR Cluj: „Mă las de antrenorat când o să avem 5 echipe în grupele cupelor europene! Adică niciodată :)”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2021, 21:21

Dan Petrescu, pariu nebun înainte de AZ Alkmaar – CFR Cluj: „Mă las de antrenorat când o să avem 5 echipe în grupele cupelor europene! Adică niciodată :)

Dan Petrescu se teme şi de la 10 puncte distanţă de FCSB

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

Dan Petrescu a făcut show în conferința de presă susținută înainte de AZ Alkmaar – CFR Cluj. Antrenorul campioanei spune că fotbalul din Olanda este net superior celui din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este un meci foarte greu, echipa Alkmaar este favorită la câştigarea grupei, acasă e foarte bună, trebuie să facem un meci perfect ca să obţinem ceva, nu neapărat victoria. Orice rezultat pozitiv este un lucru mare pentru noi, în momentul ăsta. Echipa lor arată foarte bine, cu jucători tineri. Primii 11 joacă toţi la echipa naţionale, la naţionale foarte bune, mai bune ca a României. Ştim ce ne aşteaptă mâine. Am simţit asta şi la Cluj, mai ales în prima repriză. Noi ştiam că Alkmaar are probleme în deplasare, sunt mai buni acasă, deci vă daţi seama că trebuie să fim de patru ori mai buni ca la Cluj ca să obţinem un rezultate pozitiv.

Am văzut de două ori meciul (n.r. – tur), dar degeaba văd eu meciul dacă jucătorii nu prind o zi bună sau adversarul e mult mai bun, câteodată trebuie să recunoşti şi asta. În prima repriză nu am avut ce să le reproşez jucătorilor, Alkmaar a jucat foarte bine. E jocul pe care-l face mereu. În repriza a doua am fost noi mai buni, dar nu am reuşit să încriem, ne-a lipsit golul în meciul tur. Sunt conştient că mâine vor fi foarte multe faze de poartă, mai ales din partea lor, pentru că aşa e campionatul olandez, un stil ofensiv, de aceea au şi cinci echipe în grupele europene. Când o să avem noi cinci echipe în grupele europene cred o să mă las de antrenorat. Adică niciodată”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Dan Petrescu a anunțat că Debeljuh e în lot pentru AZ Alkmaar – CFR Cluj

Dan Petrescu spune că Gabriel Debeljuh a fost reprimit în lot pentru partida dintre AZ Alkmaar și CFR Cluj. Atacantul a fost exclus din lot după mai multe abateri disciplinare. În schimb, Billel Omrani nu a făcut deplasarea în Olanda.

„Din păcate cel mai în formă jucător al echipei, Omrani, nu a putut să facă deplasarea din cauza unei accidentări şi asta e o problemă pentru mine, la cum gândisem eu acest meci. Debeljuh a făcut deplsarea, e în lot şi reprimit la antrenamente, mâine va fi în lot. Trebuie să demonstreze că merită să joace la CFR ca orice alt jucător”, a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și