Închide meniul

Dan Petrescu, pe punctul de a rămâne fără Jefte Betancor! Destinaţie surprinză pentru atacantul de bază al lui CFR Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 septembrie 2022, 13:09

Dan Petrescu, pe punctul de a rămâne fără Jefte Betancor! Destinaţie surprinză pentru atacantul de bază al lui CFR Cluj

Jefte Betancor revine la CFR Cluj

Jefte Betancor, bucurie după un gol marcat pentru CFR Cluj / Profimediaimages

Dan Petrescu este pe punctul de a rămâne fără Jefte Betancor, atacantul care a fost transferat în urmă cu două luni de CFR Cluj. Spaniolul de 29 de ani este în negocieri pentru a pleca în Cipru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pafos este echipa care insistă pentru Betancor, iar campioana României pare a fi dispusă să îi dea drumul celui care a fost golgheterul lui Gică Hagi la Farul.

Dan Petrescu, pe punctul de a rămâne fără Jefte Betancor

Potrivit fanatik.ro, Jefte Betancor este la un pas să fie împrumutat la Pafos, până la finalul sezonului. Decizia este cel puţin surprinzătoare, în condiţiile în care ibericul este atacantul de la CFR Cluj cu cele mai multe apariţii în această ediţie de campionat. A fost trimis pe teren de Dan Petrescu în 7 partide şi a înscris un gol.

Betancor a contribuit şi la calificarea grupării din Gruia în grupele Conference League. A marcat atât cu Inter Club d’Escaldes, cât şi cu Şahtior Soligorsk.

CFR Cluj a achitat 250.000 de euro pentru atacantul care a fost autorul a 16 goluri în ultima ediţie de campionat. Farul a păstrat şi 20 de procente dintr-un viitor transfer al lui Betancor. Şi Gigi Becali l-ar fi vrut pe spaniol la FCSB.

Reclamă

La campioana României, Jefte se luptă pentru titularizare cu Malele, Yeboah, Debeljuh, Bîrligea şi Buş.

CFR Cluj a anunţat transferul lui Jean-Claude Billong

CFR Cluj a anunţat transferul lui Jean-Claude Billong, jucător ce a evoluat sezonul trecut în Ligue 1. Fundaşul central de 28 de ani a jucat sezonul trecut la Clermont.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că 𝗝𝗘𝗔𝗡-𝗖𝗟𝗔𝗨𝗗𝗘 𝗕𝗜𝗟𝗟𝗢𝗡𝗚, fundaș central în vârstă de 28 de ani, a semnat cu CFR Cluj!
Internaționalul camerunez a evoluat în ultimul sezon în Ligue 1, la Clermont. Anterior experienței din Franța, apărătorul de 1,92 a mai jucat în primele două ligi din Italia, în Slovenia și în Superliga Turciei!

Reclamă 4 / 0/3

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!„, a anunţat CFR Cluj pe reţelele de socializare.

CFR Cluj a ajuns la un acord pentru împrumutul atacantului Rangelo Janga. Atacantul va veni la formaţia lui Dan Petrescu de la Apollon Limassol. CFR Cluj se întăreşte pe plan ofensiv, înaintea debutului în grupele Conference League.

Recomandări
  • Jefte Betancor are ofertă şi poate pleca în Cipru
  • Atacantul spaniol, transferat în această vară de CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și