Închide meniul

CFR Cluj a anunţat transferul lui Jean-Claude Billong, jucător ce a evoluat sezonul trecut în Ligue 1

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 septembrie 2022, 13:15

CFR Cluj a anunţat transferul lui Jean-Claude Billong, jucător ce a evoluat sezonul trecut în Ligue 1

Jean Claude Billong a semnat cu CFR Cluj

Facebook CFR Cluj

CFR Cluj a anunţat transferul lui Jean-Claude Billong, jucător ce a evoluat sezonul trecut în Ligue 1. Fundaşul central de 28 de ani a jucat sezonul trecut la Clermont.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Campioana a anunţat transferul lui Jean-Claude Billong.

CFR Cluj a anunţat transferul lui Jean-Claude Billong, jucător ce a evoluat sezonul trecut în Ligue 1

Suntem bucuroși să vă anunțăm că 𝗝𝗘𝗔𝗡-𝗖𝗟𝗔𝗨𝗗𝗘 𝗕𝗜𝗟𝗟𝗢𝗡𝗚, fundaș central în vârstă de 28 de ani, a semnat cu CFR Cluj!
Internaționalul camerunez a evoluat în ultimul sezon în Ligue 1, la Clermont. Anterior experienței din Franța, apărătorul de 1,92 a mai jucat în primele două ligi din Italia, în Slovenia și în Superliga Turciei!

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!„, a anunţat CFR Cluj pe reţelele de socializare.

CFR Cluj l-a transferat şi pe Rangelo Janga

CFR Cluj a ajuns la un acord pentru împrumutul atacantului Rangelo Janga. Atacantul va veni la formaţia lui Dan Petrescu de la Apollon Limassol. CFR Cluj se întăreşte pe plan ofensiv, înaintea debutului în grupele Conference League. Anunţul împrumutului lui Rangelo Janga a fost publicat de clubul cipriot pe conturile oficiale.

Reclamă

Rangelo Janga este un atacant în vârstă de 30 de ani. Acesta va evolua sub formă de împrumut la CFR Cluj, după doar un sezon petrecut la Apollon Limassol. Într-o singură stagiune petrecută în Cipru, vârful a înscris patru golrui, în 29 de partide.

În acest sezon, Rangelo Janga a evoluat alături de echipa sa în preliminariile Champions League şi Europa League. Apollon Limassol este calificată în grupele Conference League. Totodată, atacantul este unul dintre cei mai prolifici atacanţi din istoria echipei naţionale a statului Curacao. Acesta a marcat 13 goluri, în 24 de partide pentru ţara sa.

Rangelo Janga a marcat un gol entru Apollon Limassol în acest sezon, în turul confruntării din play-off-ul Europa League, cu Olympiacos.

Reclamă 4 / 0/3

Janga a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru formaţii precum Willem II, Excelsior, Gent, Astana, Lugano sau NEC Nijmegen.

Claudiu Petrila pleacă de la CFR Cluj în Ligue 1 pentru 5 milioane de euro

Claudiu Petrila pleacă de la CFR Cluj în Ligue 1 pentru 5 milioane de euro. Conducerea campioanei a acceptat oferta celor de la Lorient.

Conform prosport.ro, conducerea celor de la CFR Cluj a acceptat oferta de 5 milioane de euro venită de la Lorient pentru Claudiu Petrila. Dan Petrescu a spus că nu se opune transferului, însă cere un jucător în schimb.

”Eu nu pot să răspund despre Petrila că nu ştiu. Eu cred că mâine se închid transferurile, eu chiar nu ştiu. Dacă există o ofertă pentru un jucător de la CFR şi clubul e mulţumit, eu nu mă opun, dar vreau mereu un jucător în schimb. (n.r. despre transferuri) Vor veni jucători cred până la meciul de joi, în România sâmbătă se încheie perioada de transferuri”, a spus Dan Petrescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” Vezi toate știrile
Citește și