Închide meniul

Dan Petrescu riscă să fie demis de la CFR Cluj. "Aici e o presiune mai mare decât la Real sau Barcelona"

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2020, 19:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
Dan Petrescu riscă să fie demis de la CFR Cluj. "Aici e o presiune mai mare decât la Real sau Barcelona"

Dan Petrescu are probleme după CFR Cluj - Alzira 4-3

SportPictures / Flaviu Buboi/ Sport Pictures via Hepta

Campionii en-titre au ajuns la un punct în spatele oltenilor, dar sunt în continuare la mâna lor. Derby-ul pentru titlu se poate da în ultima etapă, în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu îşi face griji că ar putea fi demis

Suntem cu șansa a doua la titlu acum. La supărare am zis multe, dar eu nu am nimic personal cu nimeni. Eu aș fi vrut să fie VAR-ul, ca să nu mai fie nicio discuție. La CFR Cluj e mai rău decât la Real Madrid sau Barcelona la un loc! Presiunea e maximă! În 2020 am pierdut doar un meci și toată lumea spune că suntem dezastru, că suntem morți, că nu știu cum.

Eu mai am doi ani de contract, vreau să continui, să îmi duc munca mai departe. Să ajung în grupele Europa League. Am la recorduri, dacă vi le spun, vă speriați. Dacă lumea nu mă vrea, atunci ce să faci?! Dacă clubul nu mă mai vrea, ce să faci? Acum să vedem și ce vrea clubul”, a reacţionat Dan Petrescu la Digi Sport.

"Bursucul" a obţinut rezultate remarcabile pe banca lui CFR Cluj. I-a ajutat pe feroviari să câştige ultimele două titluri din Liga 1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” Vezi toate știrile
Citește și