Închide meniul

Dan Petrescu şi Nicolae Dică i-au mulţumit lui Gică Hagi pentru mesajele de felicitare: „Sper să rămânem prieteni toată viaţa!” / „A fost o bucurie imensă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 august 2022, 18:26

Dan Petrescu şi Nicolae Dică i-au mulţumit lui Gică Hagi pentru mesajele de felicitare: „Sper să rămânem prieteni toată viaţa! / „A fost o bucurie imensă!

Dan Petrescu şi Nicolae Dică i-au mulţumit lui Gică Hagi pentru mesajele de felicitare

Dan Petrescu, Nicolae Dică şi Gheorghe Hagi / Colaj Profimedia / Hepta

Dan Petrescu şi Nicolae Dică i-au mulţumit lui Gică Hagi pentru mesajele de felicitare. „Regele” i-a sunat pe cei doi antrenori după ce CFR Cluj şi FCSB au obţinut calificarea în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va avea două echipe în grupele Conference League, iar Gică Hagi a fost în culmea fericirii. Legendarul fotbalist şi-a felicitat fostul coleg din „Generaţia de Aur”, dar şi fostul elev.

Dan Petrescu şi Nicolae Dică i-au mulţumit lui Gică Hagi pentru mesajele de felicitare

„Mereu îmi dă, după orice rezultat important. Şi după ce am luat campionatul, şi în Europa… e unul din puţinii oameni din fotbal care mai dă câte un mesaj câteodată. Asta mă bucură. Ne leagă o prietenie lungă. Noi sper să rămânem prieteni toată viaţa”, a spus Dan Petrecu la conferinţa de presă.

Şi Nicolae Dică a avut o primă reacţie. Antrenorul roş-albaştrilor s-a emoţionat când „Regele” l-a sunat.

„Într-adevăr, pentru mine a fost o bucurie imensă că am primit acel telefon de la domnul Hagi. Știți foarte bine ce a însemnat pentru mine și nu doar pentru mine, pentru că eram copil când făcea furori pe teren.

Reclamă

Am jucat și acolo la Viitorul, cum se numea atunci, și am învățat foarte multe și a contat foarte mult pentru mine că a sunat să mă felicite pentru munca depusă aici. Este o muncă făcută de întregul meu staff, de oamenii din club, de jucători. Împreună am obținut această performanță, să ducem echipa după 5 ani în grupele Conference League”, a transmis antrenorul lui FCSB.

Gică Hagi, mesaje pentru Nicolae Dică şi Dan Petrescu după calificarea în grupele Conference League

Gică Hagi le-a trimis mesaje de felicitare lui Nicolae Dică şi Dan Petrescu. Totul după ce FCSB şi CFR Cluj au obţinut calificarea în grupele Conference League.

„Regele” este fericit că România are din nou două reprezentante în grupele unei competiţii continentale. Totuşi, îi pare rău de Universitatea Craiova, care a fost eliminată la lovituri de departajare de Hapoel Beer Sheva.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB şi CFR Cluj s-au calificat la ultima fază a partidelor cu Viking, respectiv Maribor. Ambele meciuri păreau a intra în prelungiri. Risto Radunovic a declanşat fiesta roş-albastră cu golul din penalty, din minutul 90+4. În Gruia, Cvek a înscris cu o execuţie de senzaţie, în minutul 90, din semi-foarfecă!

„Păcat de Craiova, meritau şi ei. S-au prezentat foarte bine. Chiar dacă în fotbal există mici detalii… şi în tur, şi în retur. Dar practic, la capăt, când s-a terminat, au făcut faţă. Ne bucurăm că sunt două echipe în grupe, e un semnal bun. Foarte bine, felicitările mele. Şi Craiovei, pentru că şi Craiova merita să intre.

Merită toţi antrenorii care au fost (n.r. felicitări), inclusiv şi Dică… merită! Antrenorilor care s-au calificat le-am urat felicitările mele şi tot ce trebuia, la amândoi„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și