Închide meniul

Dan Petrescu, speriat și de Dinamo. Avertismentul antrenorului lui CFR Cluj. „Hai să fim serioși. Va fi foarte greu!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 martie 2022, 17:48

Dan Petrescu, speriat și de Dinamo. Avertismentul antrenorului lui CFR Cluj. „Hai să fim serioși. Va fi foarte greu!

CFR Cluj a câștigat ultimele patru meciuri din Liga 1

PAUL URSACHI / MEDIAFAX FOTO

În ultima lună, Dinamo a pierdut 1-3 cu Sepsi și 1-6 cu Universitatea Craiova. Echipa din Ștefan cel Mare a câștigat doar patru partide în actuala stagiune și are a doua cea mai slabă defensivă din Liga 1, cu 62 de meciuri încasate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, speriat și de Dinamo

În ciuda diferenței uriașe de valoare dintre cele două echipe, Dan Petrescu tot este îngrijorat că CFR Cluj poate avea un meci greu cu Dinamo.

„Hai să fim serioși. Eu știu ce jucători are acum Dinamo. Am jucat cu Mediaş, au venit vreo patru jucători de acolo. Ce am făcut noi în meciul cu Mediaș? I-am bătut în minutul 90. Sunt convins că va fi foarte, foarte greu.”, a declarat Dan Petrescu după FC Voluntari – CFR Cluj 0-1.

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo cu 3-0 în tur, în Ștefan cel Mare. „Câinii” n-au mai învins echipa din Gruia de cinci ani. Ultimul egal scos de Dinamo în confruntările cu CFR a fost în 2019.

Dan Petrescu încă „tremură” că ar putea fi ajuns de FCSB și Universitatea Craiova

CFR Cluj a câștigat cu meciul cu FC Voluntari, scor 1-0, din etapa a 29-a a Ligii 1. Gruparea din Gruia s-a distanțat la 14 puncte de FCSB. Chiar și așa, Dan Petrescu crede că titlul încă se joacă. Mai mult, „Bursucul” n-a exclus-o din luptă pe Universitatea Craiova, care este la 22 de puncte în urmă.

Reclamă

„N-are de ce să fie liniștitoare diferența, pentru că se înjumătățesc punctele. Craiova arată foarte bine, poate să câștige toate meciurile la cum arată mai mult. Lotul lor este fantastic și sunt convins că se vor bate la titlu și ei, și FCSB”, a mai spus Dan Petrescu.

CFR Cluj – Dinamo se joacă duminică, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și