Închide meniul

Dan Petrescu va da afară mai mulţi jucători! CFR Cluj pregăteşte plecări în masă: „Nu vor mai ţine două echipe”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 decembrie 2021, 23:43

Reclamă
Dan Petrescu va da afară mai mulţi jucători! CFR Cluj pregăteşte plecări în masă: „Nu vor mai ţine două echipe

CFR Cluj are probleme cu banii

Profimedia

Florin Prunea, fost portar, dar şi preşedinte în Liga 1 a făcut dezvăluiri despre situaţia celor de la CFR Cluj. Campioana domină copios campionatul, are 8 puncte avans faţă de FCSB, dar are mari probleme financiare. S-au achitat deja restanţe de 500.000 de euro, dar datoriile la jucători sunt încă importante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu va da afară mai mulţi jucători

După ce Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, a confirmat problemele financiare din cadrul clubului și întârzierile salariale, Florin Prunea este convins că ardelenii vor da afară mai mulţi jucători în această iarnă. CFR nu-şi mai permite să ţină două sau trei echipe după ce a fost eliminată din Europa.

„Mai este o problemă la CFR. După gaura asta financiară care se preconizează și care este de ordinul milioanelor de euro, din ce am înțeles de la conducătorii de acolo, la iarnă, va urma o epurare masivă, pentru că eu nu văd, sincer, cum să astupi această gaură neagră de acolo. Vorbim despre un buget la o echipă cu salarii de 500 de mii de euro pe lună, cu tot cu taxe, poate chiar mai mult. Cu siguranță, e un buget de 15 milioane de euro acolo. Sunt 30 și ceva de oameni, vedeți ce lot are CFR-ul.

A spus-o și Cristi Balaj (n.r. președintele lui CFR Cluj) și de asta zic că la iarnă cred că sita va cerne puțin la CFR și nu vor mai ține cum țin acum două echipe, chiar trei”, a spus Florin Prunea, conform prosport.ro.

CFR Cluj, probleme cu insolvenţa

În ultimele săptămâni, din cauza problemelor financiare, s-a zvonit că CFR Cluj ar intra din nou în insolvenţă. Conducătorii campioanei din Gruia au negat însă cu vehemenţă acest lucru şi au anunţat că se vor achita şi restanţele către jucători.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și