Închide meniul

Dani Coman, dezvăluiri incredibile despre Marius Șumudică: „Un nebun frumos al fotbalului românesc”

Alex Ioniță Publicat: 10 octombrie 2023, 19:06

Reclamă
Dani Coman, dezvăluiri incredibile despre Marius Șumudică: Un nebun frumos al fotbalului românesc”

Dani Coman, dezvăluiri incredibile despre Marius Șumudică

Dani Coman, în timpul unui meci / Hepta

Dani Coman a făcut dezvăluiri incredibile despre Marius Șumudică. Președintele celor de la FC Hermannstadt a vorbit despre actualul tehnician al celor de la Gaziantep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Șumi” a revenit pe banca formației din Turcia după ce, în această vară, a fost liber de contract, după ce s-a despărțit de saudiții de la Al-Raed. Odată ajuns la Gaziantep, antrenorul român a efectuat o serie de transferuri pentru a întări echipa. Jucătorii transferați au fost Florin Niță, Denis Drăguș și Junior Morais.

Dani Coman, dezvăluiri incredibile despre Marius Șumudică

Fostul portar este de părere că „Șumi” ar fi putut ajunge un antrenor mare în România, în cazul în care acesta s-ar fi documentat mai mult. Totuși, Coman crede că Șumudică a avut un impact pozitiv într-un timp foarte scurt, la toate echipele pe care le-a pregătit.

„Marius Șumudică este un antrenor extrem de bun. Eu i-am spus și lui. Un antrenor care dacă citea și se documenta 10% din cât a făcut-o Răzvan Lucescu, era mare rău de tot. Toți spun că Șumudică doar motivează jucătorii.

Șumudică e antrenor foarte bun. Nu doar motivează jucătorii. Instinctiv face totul. Erau momente când stăteam 4-5 ore când stăteam cu antrenorii secunzi și ne uitam la jucători.

Reclamă

Venea Șumudică cu telefonul în mână (n.r. vorbea la telefon) și întreba ‘La care ne uităm?’ Și noi îi ziceam ‘La numărul 8, Șumi.’ Mai stătea un pic, mai dădea un telefon ‘Verde sau albastru?’ Și răspundeam ‘Verde, Șumi.’

În 15 minute ne spunea ce am văzut noi în 4-5 ore. Era incredibil. Așa ochi la jucători. Citea jocul foarte bine. Un nebun frumos al fotbalului românesc, dar, cu litere mari, antrenor”, a spus Dani Coman, potrivit fanatik.ro.

Denis Drăguş, detalii despre colaborarea cu Marius Şumudică

Denis Drăguş a dezvăluit că s-a simţit perfect la Gaziantep, încă de la primul meci bifat. Atacantul de 24 de ani a declarat că a fost ajutat mult de Marius Şumudică, şi se bucură că evoluează în Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

„M-am adaptat foarte repede, de la primul meci. Marius Şumudică m-a ajutat foarte mult, mister e…ştim cu toţii ce fel de antrenor e. Mă bucur că am luat decizia să lucrez cu dansul”, a declarat Denis Drăguş.

De cealaltă parte, şi Marius Şumudică a oferit declaraţii despre Denis Drăguş. Antrenorul a dezvăluit că a forţat transferul său, în momentul în care a aflat că şi Rapid îl dorea cu insitenţă în Giuleşti.

„Denis are o evoluţie peste aşteptări, sincer să fiu…nu-l cunoşteam , nu-l văzusem, nu-l urmărisem foarte mult. Mi-a atras atenţia când am vazut că Rapid este interesată de el, atunci mi-a atras atenţia. Este un jucător care poate fi oricând o soluţie pentru echipa naţională”, a declarat şi Marius Şumudică.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și