Închide meniul

Denis Drăguş, detalii despre colaborarea cu Marius Şumudică: „Ştim ce fel de antrenor e!”

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2023, 10:31

Reclamă
Denis Drăguş, detalii despre colaborarea cu Marius Şumudică: „Ştim ce fel de antrenor e!

Denis Drăguş, detalii despre colaborarea cu Marius Şumudică

Denis Drăguş, în timpul unui interviu

Denis Drăguş a oferit detalii despre colaborarea cu Marius Şumudică. Atacantul a declarat că antrenorul l-a ajutat să se adapeteze la Gaziantep, şi se felicită pentru faptul că a luat decizia de a se transfera în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş a fost împrumutat de Standard Liege la Gaziantep, pentru un sezon. Atacantul a fost „revitalizat” de Marius Şumudică, şi a reuşit să marcheze două goluri, în cele patru meciuri bifate. Drăguş a fost convocat şi la naţională, pentru „dubla” cu Belarus şi Andorra.

Denis Drăguş, detalii despre colaborarea cu Marius Şumudică

Denis Drăguş a dezvăluit că s-a simţit perfect la Gaziantep, încă de la primul meci bifat. Atacantul de 24 de ani a declarat că a fost ajutat mult de Marius Şumudică, şi se bucură că evoluează în Turcia.

„M-am adaptat foarte repede, de la primul meci. Marius Şumudică m-a ajutat foarte mult, mister e…ştim cu toţii ce fel de antrenor e. Mă bucur că am luat decizia să lucrez cu dansul”, a declarat Denis Drăguş.

De cealaltă parte, şi Marius Şumudică a oferit declaraţii despre Denis Drăguş. Antrenorul a dezvăluit că a forţat transferul său, în momentul în care a aflat că şi Rapid îl dorea cu insitenţă în Giuleşti.

Reclamă

„Denis are o evoluţie peste aşteptări, sincer să fiu…nu-l cunoşteam , nu-l văzusem, nu-l urmărisem foarte mult. Mi-a atras atenţia când am vazut că Rapid este interesată de el, atunci mi-a atras atenţia. Este un jucător care poate fi oricând o soluţie pentru echipa naţională”, a declarat şi Marius Şumudică.

Marius Şumudică, revoltat după înfrângerea suferită de Gaziantep

Marius Şumudică s-a declarat revoltat, după înfrângerea suferită de Gaziantep. Antrenorul român şi-a lăudat jucătorii, în ciuda eşecului suferit în faţa celor de la Basaksehir, mărturisind că nu a văzut echipa adversară pe teren, în timpul reprizei secunde.

„Nu i-am văzut pe cei de la Basaksehir pe teren în repriza secundă. Noi ne-am făcut singuri meciul greu. Am primit gol în minutul 3, apoi ne-am trimis mingea în propria poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa mea a fost într-o condiție fizică bună, am pus presiune pe adversar. Nu știu ce altceva aș putea să fac.

Despre Maxim vă spun un lucru. A transformat 18 penalty-uri până acum. S-a întâmplat să rateze, Basaksehir a avut noroc.

Nu îmi place să discut despre asta, eu respect pe toată lumea. Arbitrii sunt norocoși că avem sistemul VAR acum. Cu toate astea, din câte am văzut, puteam beneficia de încă un penalty. Eu urmăresc toate meciurile posibile din Europa. Am văzut cât se prelungesc meciurile acolo când există trageri de timp. Aici se dau câte două minute adiționale. Vreau și eu să întreb, care e motivul”, a declarat Marius Şumudică, conform telegraf.net.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” Vezi toate știrile
Citește și