Închide meniul

Dani Coman vrea să plece după retrogradarea Astrei. Ce a spus despre o posibilă revenire la Rapid: „După 7 ani aici, pot lucra și cu Bin Laden!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2021, 21:20

Dani Coman vrea să plece după retrogradarea Astrei. Ce a spus despre o posibilă revenire la Rapid: „După 7 ani aici, pot lucra și cu Bin Laden!

SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

Dani Coman și-a găsit echipă

  • Dani Coman are zilele numărate la Astra
  • Președintele giurgiuvenilor visează la o revenire la Rapid

Președintele giurgiuvenilor a anunțat că vrea să facă performanță, ceea ce nu mai este posibil la Astra. Și Valerică Găman a avut o reacție similară. Alb-negrii vor juca finala Cupei României, cu Universitatea Craiova, pe 22 mai. Se pot califica în cupele europene în cazul în care câștigă trofeul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman vrea să plece după retrogradarea Astrei: „La Rapid nu am fost dorit decât de suporteri”

Un moment extrem de greu pentru întregul club, dar asta este consecința ultimilor ani. Știm cu toții ceea ce s-a întâmplat aici, trebuia să vină un astfel de moment.

E tardiv să mai discutăm. Știm cu toții momentele prin care a trecut această echipă, știm că patronul este privat de libertate. Regretele sunt tardive, să vedem cum se va organiza clubul în continuare. Eu nu cred că se va desființa, dar oamenii au reacții uneori ciudate și depinde de modul cum se trezesc dimineață.

Reclamă

E păcat că acest club a ajuns în situația de a retrograda. Eu întotdeauna mi-am dorit să fac performanță, indiferent de condiții. Cred că împreună cu colegii din staff-ul administrativ am făcut tot ce a depins de noi. Iau totul ca pe o lecție de viață. E greu de spus acum unde merg, dar vreau să mă liniștesc puțin și să văd ce pot face în continuare„, a reacționat Dani Coman la Digi Sport.

Dani Coman vrea să plece după retrogradarea Astrei și ia în calcul să ajungă la Rapid. A jucat în Giulești în perioadele 2005-2008 și 2010-2012 și a adunat peste 150 de meciuri oficiale.

Reclamă

Rapid a fost întotdeauna o opțiune pentru mine, dar la Rapid nu am fost dorit decât de suporteri. Atât! Nico e prietenul meu, el face o treabă bună și a demonstrat-o în ultima perioadă, a promovat, voi fi cu sufletul alături de ei și cândva mă voi întoarce acasă. Dacă am lucrat 7 ani la Astra, pot lucra și cu Osama bin Laden, Dumnezeu să-l ierte!„, a declarat președintele Astrei.

Dani Coman a ajutat-o pe Rapid să câștige Cupa României în 2006 și 2007 și Supercupa României (2007).

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid
Liga 1 • 21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
"Te interesează Rapid?" Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi
Liga 1 • 19:54
„Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!”
Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: "Prea mulţi băieţi buni la ei acasă"
Liga 1 • 19:29
Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă”
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid
Liga 1 • 18:40
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi
Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în zece luni petrecute la Rapid
Liga 1 • 17:03
Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti