Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Daniel Iftodi face haz de necaz: ”Sunt trei Dinamo, poate se mai înființează una!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iulie 2022, 12:01

Daniel Iftodi face haz de necaz: ”Sunt trei Dinamo, poate se mai înființează una!”

Daniel Iftodi este antrenorul lui CS Dinamo

Daniel Iftodi, în timpul unui meci demonstrativ / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Daniel Iftodi face haz de necaz cu privire la situația de la Dinamo. În prezent, în fotbalul românesc există 3 echipe cu numele „Dinamo”: FC Dinamo, din Liga a 2-a, CS Dinamo, din Liga a 3-a, și ACS FC Dinamo, din Liga a 4-a, deținută de Nicolae Badea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iftodi este antrenor la CS Dinamo, echipa Ministerului de Interne pe care vrea să o promoveze în eșalonul secund. Acolo, echipa acestuia poate da peste ”sora” FC Dinamo, care a retrogradat din Liga 1 în premieră.

Daniel Iftodi face haz de necaz: ”Sunt trei Dinamo, poate se mai înființează una!”

”Am debutat antrenor în Liga 3. Sunt la CS Dinamo, la Minister. Mai este Dinamo în Liga 4, a domnului Badea, și mai e Dinamo care a retrogradat. Poate se mai înființează una acum. Ar trebui să fie una singură. Așa era când jucam eu. Din cauza societății se întâmplă.

Vreau să promovez din Liga 3 în Liga 2. Ăsta e obiectivul nostru. Nu am de unde să știu dacă se va întâmpla. Asta ne dorim. Deja fac selecția. E obligatoriu să ai trei juniori. Nu poți să iei un jucător de valoare pe postul unui junior. Merge să îi scoți și să joci fără, dar e ca și cum ai lua roșu. Nu e o regulă bună. Au o vârstă, termină și nu au continuitate!”, a declarat Daniel Iftodi, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Daniel Iftodi, dezvăluiri savuroase la AS.ro LIVE

Daniel Iftodi a făcut dezvăluiri savuroase la AS.ro LIVE. În dialog cu Cătălin Oprișan, fostul jucător de la Steaua și Dinamo a vorbit despre ”problema” principală pe care o avea în tinerețe: fumatul.

Reclamă

Daniel Iftodi ajungea să fumeze chiar și patru pachete de țigări în fiecare zi. Când evolua la Steaua, în perioada 1992–1993, acesta se ascundea cu colegii săi în baie pentru a fuma. În acest timp, Anghel Iordănescu, antrenorul roș-albaștrilor de atunci, apela la ajutorul divin și pupa icoane.

”La un meci cu Steaua au început să plângă Florentin Petre și Cătălin Hîldan pentru că nu au bătut-o niciodată. Spunea ”Nu i-am bătut niciodată!”. A fost o mare bucurie pentru ei. La meciul ăla am fumat. De obicei fumam la pauză.  

Ajunsesem să fumez 4 pachete pe zi. Când l-am lăsat de fotbal, m-am lăsat și de fumat. Nu am avut nicio problemă. Ne ascundeam prin WC-uri la Steaua să fumăm și nea Puiu pupa icoanele!”, a dezvăluit Daniel Iftodi, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Iftodi: „Noi suntem Dinamo!”

Antrenorul de la CS Dinamo, Daniel Iftodi, a anunțat, imediat după promovarea în Liga 3, că echipa care aparține Ministerului de Interne este continuatoarea de drept a lui Dinamo, nu cea care a retrogradat în Liga 2.

”Noi suntem Dinamo! Toți suporterii sunt bineveniți alături de noi. E greu de spus că o fuziune poate exista între CS și FC Dinamo. Trebuia să o ia de la capăt de acum șase ani”, a spus Iftodi.  

Cine să vină la nimic? (n.r. – la Dinamo din Liga 2). Am înțeles, de fapt jucătorii au declarat că nu au nici bucătar, cred că nu au nici ghete.  Ei nu știu peste o secundă ce va fi, dar peste o lună sau un an. Așa cum s-a întâmplat și la alte cluburi, și din țară, dar și de afară, cei de acolo ar fi trebuit să o ia de la zero încă de acum șase ani”, a spus Daniel Iftodi, după promovare.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și