Închide meniul

Daniel Niculae, în culmea fericirii după promovarea Rapidului în Liga 1: „Este un sentiment extraordinar! Vom da drumul și la petrecere”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2021, 22:07

Daniel Niculae, în culmea fericirii după promovarea Rapidului în Liga 1: „Este un sentiment extraordinar! Vom da drumul și la petrecere

Daniel Niculae, discurs vehement după Dinamo - Rapid 1-2

FC Rapid 1923

Daniel Niculae, în culmea fericirii după promovarea Rapidului. Preşedintele giuleştenilor aşteaptă meciurile tari din Liga 1, însă până atunci vrea să se bucure alături de suflarea rapidistă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este un sentiment extraordinar, suporterii noștri au venit în număr foarte mare, ne pare rău că nu se joacă acest meci cu spectatori. Dar fanii se vor ocupa și așa de atmosferă. Rapid a revenit acolo unde îi este locul, este un moment istoric, avem o istorie zbuciumată, dar e mai frumos așa când o iei de la zero, începi curat, din liga a 4-a și ajungi pe prima scenă a fotbalului românesc din nou.

Daniel Niculae, în culmea fericirii după promovarea Rapidului: „Avem deja planuri, dar acum trebuie să ne bucurăm

Emoții diferite ca oficial al clubului pentru că nu mai depinzi de tine ca jucător, ca antrenor sau suporter. Trebuie să mă obișnuiesc și cu această funcție. Când se va termina campionatul ne facem calculele pentru sezonul viitor. Avem deja planuri, dar acum trebuie să ne bucurăm, să scăpăm de emoții, de nervi ale unui sezon pe muchie de cuțit. Îmi găsesc greu cuvintele, nu credeam că voi trăi așa ceva, vom da drumul și la petrecere”, a declarat Daniel Niculae, citat de DigiSport.

Daniel Niculae
Lamoine / Andreea Alexandru via Hepta

Mihai Iosif, prima reacție după ce Rapid a promovat în Liga 1! „Cea mai fericită zi. Am plecat din noroi!”

Daniel Niculae, în culmea fericirii după promovarea Rapidului. La fel şi Mihai Iosif. Antrenorul giuleștenilor a declarat că este cea mai fericită zi din ultimii 6 ani.

Giuleștenii au profitat de faptul că CS Mioveni nu a reuşit să învingă pe ASU Poli Timişoara. Meciul din Banat sa încheiat la egalitate, scor 2-2, iar echipa lui Iosif s-a întors în Liga 1 după 6 ani.

Reclamă

„De când am plecat din noroi, e ce mai fericită zi. 6 ani au trecut de când Rapid n-a mai fost în Liga 1. Îi mulțumesc lui Alexa că ne-a ajutat să promovăm. Dumnezeu a făcut dreptate. Mi-a dat șansa să ajung în Liga 1”, a declarat Mihai Iosif, la Digi Sport.

Mihai Iosif se afla pe câmp când a aflat rezultatul de la ASU Poli – CS Mioveni. Antrenorul lui Rapid a avut telefonul închis pe toată durata partidei.

„M-am dus pe câmp. N-am mai vorbit cu nimeni și mi-am închis telefonul. După meci, mi-am sunat un prieten foarte bun și am vorbit vreo 7-8 minute”, a adăugat Mihai Iosif.

Reclamă 4 / 0/3
Mihai Iosif, după promovarea Rapidului
Hepta
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și