Închide meniul

Daniel Oprița a reacționat după ce s-ar fi dovedit că FCSB are mai mulți susținători decât CSA Steaua: „Problema e promovarea”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2023, 16:36

Daniel Oprița a reacționat după ce s-ar fi dovedit că FCSB are mai mulți susținători decât CSA Steaua: Problema e promovarea”

Daniel Oprița a reacționat după ce s-a dovedit că FCSB are mai mulți susținători decât CSA Steaua

Daniel Oprița, în timpul unui meci / Profimediaimages

Daniel Oprița a reacționat după ce s-ar fi dovedit că FCSB are mai mulți susținători decât CSA Steaua. Tehnicianul „militarilor” a vorbit despre sondajul din care se arată faptul că vicecampioana României se bucură de mai mulți susținători, în contextul conflcitului existent între cele două cluburi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit unui sondaj Avangarde, comadat de digi24.ro, FCSB este considerată adevărata continuatoare a echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 de către 49% dintre oameni. De cealaltă parte, doar 9% dintre persoanele care au răspuns la sondaj o consideră pe CSA Steaua drept adevărata continuatoare.

Daniel Oprița a reacționat după ce s-ar fi dovedit că FCSB are mai mulți susținători decât CSA Steaua

Antrenorul celor de la CSA Steaua este de părere că principala problemă a clubului pe care îl reprezintă, în relația cu fanii, este faptul că formația nu are drept de promovare în Liga 1. Daniel Oprița crede că echipa sa se va bucura de o mai mare susținere din partea oamenilor, în situația în care ar promova în primul eșalon.

„Nu am văzut sondajul, nu am știut. Eu zic că problema e cu promovarea. Dacă echipa ar promova în Liga I eu zic că s-ar schimba, ar sta altfel lucrurile. Posibil ca procentajul să fie invers. Jucăm pe Ghencea și ne numim Steaua. Problema asta cu promovarea asta e problema.

Dacă promovăm ar fi emulație, nu știu dacă s-ar juca cu stadionul plin, dar 15 – 20.000 ar veni la meci. Să vedem acum la meciul cu Rapid în cupă. E ca și cum ar fi un meci de Liga I. Dacă se umple stadionul înseamnă că sunt, că suporterii vin”, a spus Daniel Oprița, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Daniel Oprița: „Poate sunt meciuri mai interesante în Liga 1”

De asemenea, antrenorul din Ghencea a vorbit și despre suporterii pe care clubul pe care îl reprezintă îi are în acest moment. Tehnicianul a ținut să îi menționeze pe fanii care au fost alături de echipă încă din Liga a 4-a, dar și pe cei care sunt prezenți pe stadion în funcție de meci.

„Cei care vin și care au fost în Liga a 4-a ne susțin. Ei sunt peste tot, au fost și la Liga a 4-a, vin și acum, sunt în continuare cu noi. Dar sunt și suporteri care țin de liga în care ești și de meciurile pe care le joci. Și la meciul cu Dinamo de anul trecut a fost bine.

Anul trecut cu Dinamo s-a umplut stadionul. La meciul cu Rapid sper să fie cel puțin la fel de multă lume ca la meciul cu Dinamo. Sper să fie cam 25.000. Eu așa sper. Cu Dinamo au fost și ei, au umplut o peluza. Sperăm să fie plin pentru spectacol.

Reclamă 4 / 0/3

Poate sunt meciuri mai interesante în Liga I, joci în cupele europene. Așa și noi acum în cupă cu o echipă de Liga I poate se umple stadionul, poate și cu U Cluj. Joci în Liga I eu cred că se schimbă și sondajele”, a mai spus antrenorul de la CSA Steaua, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul! 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și