Închide meniul

Daniel Oprița, declarație fabuloasă despre Gabi Tamaș: „Dacă vrea să joace până la 50 de ani, se duce și la liga a 3-a!”

Cosmin Olteanu Publicat: 1 februarie 2023, 17:23

Reclamă
Daniel Oprița, declarație fabuloasă despre Gabi Tamaș: Dacă vrea să joace până la 50 de ani, se duce și la liga a 3-a!”

Gabi Tamaș și-a dezvăluit "rețeta pentru mahmureală"

Gabi Tamaş, la un eveniment / Hepta

Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, a avut o declarație fabuloasă despre Gabi Tamaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaș (39 de ani) a semnat, la începutul lunii ianuarie, cu Concordia Chiajna, echipă aflată în Liga 2.

Daniel Oprița, declarație fabuloasă despre Gabi Tamaș

Daniel Oprița a declarat, într-un mod amuzant, că Gabi Tamaș ar putea să evolueze, în fotbalul profesionist, până la vârsta de 50 de ani.

„Mă așteptam (n.r. să-l văd pe Tamaș la liga a 2-a). Dacă vrea să joace până la 50 de ani, poate se duce și la liga a 3-a. Se duce și el în jos acum. Dar el e un fotbalist care, în momentul ăsta, face față și în Liga 1”, a declarat Daniel Oprița, la finalul partidei cu CSA Steaua – CS Viitorul Dăești, 5-0.

Daniel Oprița: „Nu pot să spun că m-a mulțumit foarte mult jocul!”

Daniel Oprița a vorbit și despre amicalul CSA Steaua – CS Viitorul Dăești, pe care echipa sa l-a câștigat cu scorul de 5-0.

Reclamă
Reclamă 4

„Da, nu pot să spun că m-a mulțumit foarte mult jocul, se vede că venim după perioada de pregătire, sunt puțin încărcați, n-a fost prospețime, greoi în gândire, dar așa din nimic am câștigat cu 5-0. Până la urmă, eu zic că ușor, ușor o să ajungem la forma care trebuie, înainte să înceapă campionatul, și să facem o a doua parte de sezon mult mai bună decât prima.

N-am făcut foarte multe transferuri. Ne-au plecat doi jucători și am adus doi jucător. Cei doi ne-au costat mai puțin decât cei care au plecat.

O să vedem, eu sper să îi pot motiva și să își dorească și ei. E fotbal și n-au de ce, atunci când intră pe teren, să se gândească la altceva decât să joace și să își facă meseria.

Reclamă

(n.r. Ar fi o palmă ca CSA Steaua să câștige campionatul în Liga a 2-a și să nu poată promova?) Nu știu, nu vreau să mai vorbesc. E foarte strâns clasamentul, vedem. Mai întâi să ajungem acolo și vedem ce va fi, dacă va fi sau nu o palmă.

(n.r. Ați împărți stadionul cu altă echipă, chiar cu FCSB?) Nu e problema mea dacă aș împărți cu vreo echipă. Nu vreau să vorbesc, am mai spus-o, chiar nu pot să spun pentru că nu e treaba mea. Nu mă pricep”, a mai spus Daniel Oprița.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

17:13

Programul etapei din Porsche Supercup din Belgia! Antrenamentele, calificările şi cursa sunt exclusiv în AntenaPLAY

16:50

LIVE VIDEOCalficările etapei de Formula 2 din Belgia sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

16:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 107 sportivi la Paris

16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și