Închide meniul
VIDEO

Daniel Pancu, cuvinte uriaşe la adresa lui Octavian Popescu: „Are tupeu de fotbalist! Eu l-am debutat la seniori!” Dan Petrescu îi dă speranţe lui Gigi Becali: „E posibil orice”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 martie 2022, 21:58

Daniel Pancu, cuvinte uriaşe la adresa lui Octavian Popescu: „Are tupeu de fotbalist! Eu l-am debutat la seniori! Dan Petrescu îi dă speranţe lui Gigi Becali: „E posibil orice

Octavian Popescu, noul preferat al lui Gigi Becali de la FCSB

Octavian Popescu, FCSB SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dan Petrescu nu râde de suma fabuloasă pe care o cere Becali pentru Octavian Popescu. „E posibil orice în fotbalul de azi!„, e convins Dan Petrescu. Daniel Pancu a glumit pe seama evaluarii făcute de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din campionatul României? Nu, nu, nu. E imposibil„, a spus Daniel Pancu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Primul meci în fotbalul mare al lui Tavi Popescu a fost la Rapid, când Pancu era antrenor. „L-am debutat la seniori„, a dezvăluit Pancu.

Ţin cu Rapid de mic, iar idolul meu e Pancu” spunea atunci Tavi Popescu. „Îţi sărea în ochi, era atât de firav, uscat, cu pleata aşa. Avea tupeu, se vedea că are tupeu de fotbalist şi o demonstrează şi acum„, a mai spus Daniel Pancu.

Octavian Popescu va fi surpriza lui Edi Iordănescu la naţională.

Reclamă

Tavi Popescu e un jucător excelent, merită să fie la naţională„, crede Dan Petrescu.

Gigi Becali e convins că va da marea lovitură cu Octavian Popescu

Gigi Becali e convins că va da marea lovitură cu Octavian Popescu (19 ani). Patronul FCSB este dispus să îl vândă pe fotbalistul care impresionează în Liga 1 pentru 50 de milioane de euro. Finanţatorul roş-albaştrilor ar fi refuzat deja o ofertă de 12 milioane de euro pentru Octavian Popescu. Nici măcar cu 20 de milioane de euro nu este dispus să renunţe la tânărul jucător, pe care îl compară deja cu Gică Hagi.

„Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum și îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeți că sunt nebun și nu îl las? Cand spun eu de 100 de milioane, eu sunt convins că e greu să obțin banii ăia, dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta. Știu eu de ce o spun. Nu, tată! Îi voi da drumul la băiat și pe 50 de milioane. Cu el nu vreau să pățesc la fel cum am pățit cu Moruțan. Pe Moruțan am visat că obțin bani mulți și abia am obținut 3.5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Dar, dacă Tavi mai dă vreo trei patru goluri din alea ca ale lui Messi, atunci o să vedeți că o să cer mai mult de 50 de milioane de euro. Suma asta o cer în momentul de față. Ce o să fie după finalul campionatului mai discutăm atunci. Dar eu sunt convins că o să obțin pe Tavi Popesccu cea mai mare sumă a mea de transfer de când am intrat în fotbal”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Gigi Becali, dialog de necrezut cu Mihai Stoica despre Tavi Popescu

Gigi Becali este extaziat de Octavian Popescu şi îi prevede un viitor strălucitor. Patronul lui FCSB l-a ridicat din nou în slăvi pe atacantul de 19 ani, care a marcat în victoria contra Farului, scor 2-0, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1.

„Perla” vicecampioanei are 7 goluri şi 3 pase decisive în acest sezon. Gigi Becali a dezvăluit că i-a dat un telefon managerului general, Mihai Stoica, şi a avut o cerere surprinzătoare.

„I-am spus lui Meme… vreau să-i spun lui Tavi Popescu să piardă o mingea. Mă enervez. Chiar nici măcar una?! Să îi spună să piardă o minge. E cel mai bun din România, nu de la FCSB. Eu vreau să piardă o minge: „Pierde, bă, una!” Nu pierde nicio minge„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Recomandări
  • Daniel Pancu, cuvinte uriaşe la adresa lui Tavi Popescu
  • Dan Petrescu îi dă speranţe lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și