Închide meniul

Daniel Paraschiv, felicitat pentru decizia de a o refuza pe Dinamo Kiev: „Ce, te duci la moarte pentru câţiva firfirici?”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 9 februarie 2023, 22:06

Daniel Paraschiv, felicitat pentru decizia de a o refuza pe Dinamo Kiev: Ce, te duci la moarte pentru câţiva firfirici?”

Daniel Paraschiv

Daniel Paraschiv / Hepta

Daniel Paraschiv este felicitat de Dumitru Dragomir pentru decizia de a o refuza pe Dinamo Kiev. Fostul șef de la LPF crede că siguranța este cea mai importantă în această perioadă de instabilitate în țara vecină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Războiul dintre Ucraina și Federația Rusă a început pe 24 februarie 2022 și nu dă semne că s-ar opri prea curând.

Daniel Paraschiv, felicitat pentru decizia de a o refuza pe Dinamo Kiev: „Ce, te duci la moarte pentru câţiva firfirici?”

Dumitru Dragomir i-a sugerat atacantului să rămână în România deocamdată și să joace cât mai mult.

„(n.r. – Paraschiv a refuzat oferta de la Dinamo Kiev. A făcut bine că a refuzat?) Păi cine se duce în război? Doamne, Dumnezeule! Îl felicit şi eu. Păi, te duci la moarte? Pentru ce, pentru câţiva firfirici? Deocamdată să rămână în România să joace. El trebuie să joace”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru orangesport.ro.

Dinamo Kiev a oferit un milion de euro în schimbul lui Daniel Paraschiv, însă fotbalistul a preferat să spună pas transferului, dată fiind situația complicată din Ucraina.

Reclamă

800.000 de euro este cota de piață a atacantului de 23 de ani, conform site-urilor de specialitate.

Daniel Paraschiv, prima reacţie după ce a fost ofertat de Dinamo Kiev. Ce i-a transmis lui Mircea Lucescu, care vrea să îl transfere în Ucraina

Daniel Paraschiv a avut prima reacţie după ce a fost ofertat de Dinamo Kiev. Internaţionalul român îl refuză pe Mircea Lucescu şi este hotărât să rămână la Hermannstadt. Atacantul de 23 de ani a primit o propunere importantă, dar se teme să ajungă în Ucraina. Războiul îl ţine departe de transferul carierei.

Autor a 10 goluri stagionale, tânărul jucător a ajuns pe lista celui mai titrat antrenor român. Dinamo Kiev este dispusă să achite 1.2 milioane de euro pentru Paraschiv, sumă la care se adaugă şi diferite bonusurui.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, bineînţeles când am auzit de interesul lui Dinamo Kiev şi a lui Mircea Lucescu m-am bucurat, dar analizând puţin nu ştiu care e situaţia pe acolo şi nu aş vrea să mă duc acolo să fiu neliniştit. A fost o decizie destul de greu de luat.

Până acum m-am gândit să nu dau curs ofertei, este un context aparte în momentul de faţă. Nu aş vrea să risc anumite lucruri. Este una dintre cele mai mari realizări a carierei mele măcar să fiu analizat, dacă nu dorit, de unul dintre cei mai mari antrenori din istorie. Am putut doar să mă bucur”, a declarat Daniel Paraschiv la digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și