Închide meniul
VIDEO

Dans nebun în vestiarul lui Saburtalo, adversara FCSB-ului din Conference League. Imagini fabuloase

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iulie 2022, 18:44

Dans nebun în vestiarul lui Saburtalo, adversara FCSB-ului din Conference League. Imagini fabuloase

Dans nebun în vestiarul lui Saburtalo, adversara FCSB-ului din Conference League

Jucătorii lui Saburtalo dansează în vestiar / Profimedia

Jucătorii lui Saburtalo au sărbătorit prin dans calificarea în turul al doilea preliminar Conference League, unde se vor duela cu FCSB. Un fotbalist a uimit pe toată lumea prins mișcările sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giorgi Gocholeishvili, mijlocaș de 21 de ani, a fost sufletul petrecerii în vestiarul lui Saburtalo.

Dans nebun în vestiarul lui Saburtalo, adversara FCSB-ului din Conference League

Saburtalo s-a calificat în turul al doilea preliminar Conference League după ce a învins-o pe FK Partizani, din Albania.

Meciurile dintre Saburtalo și FCSB vor avea loc pe 21 și 28 iulie.

Reclamă

Cine este Saburtalo Tbilisi, adversara FCSB-ului din turul 2 preliminar Conference League

FC Saburtalo a încheiat campionatul Georgiei pe locul 5, la 12 puncte în spatele campioanei Dinamo Batumi. Formația din Tbilisi s-a revanșat în Cupă, reușind să câștige trofeul după o finală cu Samgurali, scor 1-0. Grație succesului din Cupa Georgiei, FC Saburtalo a obținut „biletele” pentru primul tur preliminar din UEFA Conference League.

Înființată în urmă cu 22 de ani, FC Saburtalo a cucerit 4 trofee: un titlu, două Cupe și o Supercupă a Georgiei.

În prezent, lotul echipei din Georgia este estimat la 4,91 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. Cel mai valoros jucător al lui FC Saburtalo este Iuri Tabatadze, cotat la 450.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali anunţă măsuri radicale dacă FCSB va rata grupele Conference League

Gigi Becali spune că va menţine aceeaşi linie la echipă doar în cazul în care FCSB se va califica în grupele Conference League.

„Nu mai aduc jucători, nici atacant, avem 3-4 atacanți. Vă spun un lucru. E o mare nebunie ca banii tăi să-i iei și să-i dai la fotbal. Eu am intrat în nebunia asta și încerc să o scot la cap, să văd cum ies la liman. Cum să dau banii familiei mele la fotbal?

Dacă ne calificăm în grupele Conference, înseamnă că-mi reglez bugetul, nu mai bag eu bani din buzunar. O necalificare înseamnă o strângere de inimă, economie, vânzare de jucători, să renunț la cei cu salarii mari. Necalificare înseamnă economie. Înseamnă să bag 3 milioane de la mine și nu vreau să fac asta”, spus Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
  • Dans nebun în vestiarul lui Saburtalo, adversara FCSB-ului din Conference League
  • Imagini fabuloase

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și