Închide meniul

Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României

Alex Ioniță Publicat: 19 aprilie 2024, 11:28

Reclamă
Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!. Verdict dur despre cea mai bună națională a României

Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur

Dănuț Lupu,după ce a ieșit din închisoare / AntenaSport

Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur! Fostul internațional a început un nou scandal în fotbalul românesc printr-o declarație controversată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abia ieșit din închisoare, Lupu nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre Generația de Aur a României, care a făcut spectacol la Campionatul Mondial din 1994.

Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur

Totuși, Lupu este de părere că adevărata Generație de Aur este cea din 1990, care a reușit o calificare la un campionat mondial, după o pauză de 20 de ani.

De asemenea, acesta a vorbit și despre marele său regret, faptul că a adunat doar 14 selecții la prima reprezentativă a României.

„Eu spun că regret enorm de mult că am doar 14 selecții la echipa națională, nu vreau să dau vina pe nimeni. La un moment dat, acum vreun 1-2 mă apucasem eu să spun că e de vină Hagi sau x, sau y… Nu, poate principalul vinovat sunt eu.

Reclamă

Știți care e problema? Poate n-am știut eu să mă fac plăcut de cei care făcea selecțiile. Conta mai puțin cum jucai, conta mai mult cu cine erai prieten.

Eu totuși sunt bucuros că am făcut parte din cei care au făcut Generația de Aur. Nu fac parte din Geranația de Aur, iarăși, că nu m-au inclus ei, nu că n-aș fi vrut eu.

Vreți să vă spun părere mea și părerea altora? În ’90 am avut echipă mult mai bună ca în ’94. Păi Generația de Aur, dacă o luăm așa, e aia din ’90, că aia ne-a calificat după atâția ani la Campionatul Mondial.

Reclamă 4 / 0/3

O Generația de Aur, dar ce au câștigat? Au câștigat ceva?”, a spus Dănuț Lupu, la gsp.ro.

Dănuţ Lupu, dezvăluiri din perioada petrecută după gratii

Dănuţ Lupu a dezvăluit în ce condiţii a stat după gratii. Acesta a transmis că mâncarea i-a dat cele mai mari bătăi de cap, cât şi preţurile din magazinele din închisoare. Acesta a mai dezvăluit şi de ce sumă ai nevoie pentru a avea un trai decent, în închisoare.

„Condițiile din închisoare? Pfff. Ca la pușcărie! Totuși, singurul lucru care cred eu că e total aiurea e mâncarea, în rest e OK. În celula în care am stat eu, la deschiși, era OK. Ai televizor, frigider. Bine, dacă faci abstracție că stai 24 de ore din 24 în cameră. Aici pe secția 8 și 9 sunt OK, dar dacă vă duceți pe secția doi, trei, patru vă ia capul.

Dacă mănânci o lună de la penitenciar dai colțul. E părerea mea! De aceea, eu primeam pachet. Dar ai magazin acolo. În fiecare săptămână poți să-ți cumperi tot ce îți dorești. Dar trebuie să ai și bani.

Să mă scuze doamna Rodica, dar are niște prețuri… La Marriott, mănânci mai ieftin decât la doamna Rodica. Vorbesc foarte serios! Lumea n-are altă soluție, trebuie să cumpere. O dată la lună poți să primești și pachet de acasă.

Dacă ai bani poți să stai liniștit! Dar dacă ai 40 de milioane salariu și soție acasă, nu supraviețuiești. Îți trebuie 25-30 de milioane pe lună în închisoare. Dacă mai și fumezi, te duci în 4.000 de lei, deci nu-ți rămâne nimic”, a declarat Dănuţ Lupu, conform sursei menționate anterior.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și