Închide meniul

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” Dănuţ Lupu, dezvăluiri din perioada petrecută după gratii

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2024, 17:16

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul! Dănuţ Lupu, dezvăluiri din perioada petrecută după gratii

Dănuţ Lupu, dezvăluiri din perioada petrecută după gratii

Dănuţ Lupu, în timpul unui interviu/ Captură Digi Sport

Dănuţ Lupu a făcut dezvăluiri din perioada petrecută după gratii. Fostul internaţional a fost arestat pentru faptul că a condus fără permis, şi a stat în arest şase luni. Acesta a oferit detalii despre condiţiile din închisoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu a fost eliberat la începutul acestei luni, după ce i-a fost aprobată cererea de eliberare condiţionată. La ieşirea din arest, acesta a dezvăluit că regretă faptul că a condus fără permis.

Dănuţ Lupu, dezvăluiri din perioada petrecută după gratii

Dănuţ Lupu a dezvăluit în ce condiţii a stat după gratii. Acesta a transmis că mâncarea i-a dat cele mai mari bătăi de cap, cât şi preţurile din magazinele din închisoare. Acesta a mai dezvăluit şi de ce sumă ai nevoie pentru a avea un trai decent, în închisoare.

„Condițiile din închisoare? Pfff. Ca la pușcărie! Totuși, singurul lucru care cred eu că e total aiurea e mâncarea, în rest e OK. În celula în care am stat eu, la deschiși, era OK. Ai televizor, frigider. Bine, dacă faci abstracție că stai 24 de ore din 24 în cameră. Aici pe secția 8 și 9 sunt OK, dar dacă vă duceți pe secția doi, trei, patru vă ia capul.

Dacă mănânci o lună de la penitenciar dai colțul. E părerea mea! De aceea, eu primeam pachet. Dar ai magazin acolo. În fiecare săptămână poți să-ți cumperi tot ce îți dorești. Dar trebuie să ai și bani.

Reclamă

Să mă scuze doamna Rodica, dar are niște prețuri… La Marriott, mănânci mai ieftin decât la doamna Rodica. Vorbesc foarte serios! Lumea n-are altă soluție, trebuie să cumpere. O dată la lună poți să primești și pachet de acasă.

Dacă ai bani poți să stai liniștit! Dar dacă ai 40 de milioane salariu și soție acasă, nu supraviețuiești. Îți trebuie 25-30 de milioane de lună în închisoare. Dacă mai și fumezi, te duci în 4.000 de lei, deci nu-ți rămâne nimic”, a declarat Dănuţ Lupu, conform gsp.ro.

Dănuț Lupu a semnat! Și-a găsit o nouă echipă după ieșirea din închisoare

Dănuț Lupu a semnat. Fostul internațional și-a găsit rapid un nou angajament, după ieșirea din închisoare.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul jucător a semnat cu echipa lui Nicolae Badea, ACS FC Dinamo, care activează în Liga a 4-a. Acesta va fi noul team manager al acestei formații.

”Eu îl cunosc pe domnul Badea de foarte mulţi ani, e unul dintre puţinii oameni care atunci când spun ceva chiar fac. S-a ţinut de cuvânt. Mi-a dat un telefon a doua zi după ce am fost eliberat şi am mers la dânsul la o discuţie. Ne-am înţeles, voi fi team manager la clubul dânsului.

Îmi doresc să facem un centru de copii şi juniori, dar avem o problemă mare: nu avem o bază. O să fac aici mai multe decât la CS Dinamo. Mă bucur că nu m-a uitat domnul Badea. Obiectivul este să promovăm în Liga a III-a. Dacă nu se va putea în acest sezon, la anul sigur trebuie să ne batem acolo”, a spus Dănuț Lupu, citat de sportpesurse.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și