Închide meniul

Dănuţ Lupu iese la atac! Fanii dinamovişti, avertizaţi: „Şi-au depășit de mult atribuțiile! Florin Răducioiu nu a ajuns trompeta lui Dinamo!”

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2022, 20:36

Reclamă
Dănuţ Lupu iese la atac! Fanii dinamovişti, avertizaţi: „Şi-au depășit de mult atribuțiile! Florin Răducioiu nu a ajuns trompeta lui Dinamo!

Dănuț Lupu a câştigat titlul cu Dinamo în sezonul 1989–1990

Dănuţ Lupu, atac devastator la Dinamo | Hepta

Dănuţ Lupu a ieşit la atac, după ce fanii lui Dinamo au cerut ca Florin Răducioiu să stea pe banca echipei, alături de Dusan Uhrin, pentru a pune presiune pe arbitri la fazele importante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu câteva săptămâni, directorul sportiv al „câinilor” a anunţat că apariţia de la meciul cu FC Botoșani, 0-4, a fost ultima.

Dănuţ Lupu iese la atac

„Suporterii și-au depășit de mult atribuțiile la Dinamo. Jos pălăria pentru faptul că s-au implicat și au adus bani de acasă ca să țină Dinamo în viață. Repet: jos pălăria, deoarece alți suporteri din România poate că nu aveau forța suporterilor lui Dinamo. Dar specialiștii ăia, cei care tot dau din taste pe facebook și tot înjură, lor le place unde s-a ajuns? Sau le este frică să le spună în față la șefii suporterilor că nu este bine ce fac? Oare suporterii nu au nicio vină cu formarea acestui lot și în situația în care s-a ajuns?

E bine că suporterii să implică la aducerea de jucători sau să dea afară antrenorii? Voi de ce credeți că a plecat Stoican de la echipă? Nu cumva i s-a transmis ce o să îl aștepte dacă nu își dă demisia? Nu cumva a văzut el cum stau lucrurile pe la Dinamo? E bine? Vă place? Acum îl vor pe Florin Răducioiu pe bancă? Păi ce să facă Florin? A ajuns Florin trompeta lui Dinamo de pe banca de rezerve? Pe banca aia sunt vreo șapte inși. Să urle alții la arbitri, nu Radu.

Ok, poate că ai avut un 11 metri cu Craiova, dar ai avut 1-0 din secunda 35, nu? Ce te-a împiedicat pe tine Dinamo să ai 3-0 la pauză? Ce te-a împiedicat pe tine Dusan Uhrin să joci cu Buleică fundaș dreapta și nu cu o improvizație pe acest post? Apropo, Buleică mai este la Dinamo? Voi l-ați mai văzut de când a plecat Stoican? Băiatul ăla nu a jucat rău, dar poate că unii antrenori au alte strategii, iar pentru strategiile astea nu trebuie să și răspundă? Și chiar dacă o să se ajungă la baraj, sunt sigur că Dinamo se va salva. Că o să fie U Cluj sau Chiajna, niciuna dintre ele nu o să poată să bată Dinamo. O să vedeți că diferența o să fie mare față de o echipă de Liga 1″, a declarat Dănuţ Lupu, potrivit prosport.ro.

Reclamă
Reclamă

Cornel Dinu n-are milă de Dusan Uhrin după Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2

Cornel Dinu a tras concluziile după Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 și susține că nici Dusan Uhrin nu a reușit încă resuscitarea echipei din Ștefan cel Mare, care mai are șanse minime să scape de barajul pentru menținerea în Liga 1.

”Pentru mine a fost un meci greu de privit… Mai ales că, dacă reușea să câștige, Dinamo aducea Craiova în lupta pentru locurile de baraj. Numai că, din pornire, au fost multe ciudățenii în așezarea lui Dinamo, mă refer la folosirea lui Moura fundaș stânga, Grădinaru fundaș dreapta și Morar, paradoxal, retras și în niciun caz la nivelul lui Irobiso. Cred că Dusan Uhrin a început meciul crezând că are o echipă mai puternică din punct de vedere fizic, al angajamentului. Ceea ce, în fapt, nu s-a dovedit. A alcătuit primul „11”, cum spuneam, ciudat, a făcut schimbări ciudate.

Grădinaru cu Ehmann, care are și el o parte din vină, ca și ceilalți fundași la golul înfrângerii, din minutul 90+2, când l-au asistat pe Compagno cum trage nejenat la poarta neinspiratului Eșanu… la primul gol mi s-a părut că mingea a trecut prin el… lăsând la o parte că Huyghebaert a tras nejenat de niciun jucător ieșit din apărarea lui Dinamo. Dinamo continuă să joace fără busolă, Dusan Uhrin n-a găsit încă busola care să aducă echipa pe drumul spre victorie. Și, implicit, spre salvarea de baraj. Unde nu va fi deloc ușor, indiferent care va fi adversara”, a spus Cornel Dinu, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:17

Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a ăprăbuşit echipa din Bănie

13:56

Bernadette Szocs / Ovidiu Ionescu – Jian Zeng / Izaac Quek LIVE VIDEO (15:55) în AntenaPLAY, în turul 2 la China Smash 2024

13:36

Carlos Alcaraz, calificare fără emoţii în finala de la Beijing! Bornă impresionantă a spaniolului după victoria cu Medvedev

13:22

Neamţul Sascha Stegemann va arbitra PAOK Salonic – FCSB

13:00

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Kawasaki – Gwangju se joacă ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

12:48

Andres Iniesta se retrage din fotbal! Anunţul făcut de legendarul jucător spaniol: „Bun venit în viitorul meu”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și