Închide meniul
EXCLUSIV

Dănuț Lupu, noi detalii despre scandalul colosal de la CS Dinamo: „Recunosc, l-am înjurat!” Ce spune despre jucătorul care îl acuză că l-a bătut

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 ianuarie 2023, 11:25

Dănuț Lupu, noi detalii despre scandalul colosal de la CS Dinamo: Recunosc, l-am înjurat!” Ce spune despre jucătorul care îl acuză că l-a bătut

Dănuț Lupu, opinie fermă despre o fuziune între FC Dinamo și CS Dinamo

Dănuţ Lupu, fostul jucător de la Dinamo/ Hepta

Dănuț Lupu a oferit noi detalii despre scandalul colosal în care este implicat la CS Dinamo. Fostul internațional a recunoscut că și-a ieșit din fire și l-a înjurat pe jucătorul care îl acuză că l-a bătut, însă neagă că s-ar fi ajuns la violență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Dorobanțu a oferit declarații uluitoare despre Dănuț Lupu. Jucătorul lui CS Dinamo îl acuză pe team-managerul trupei din Ștefan cel Mare că l-a bătut în vestiar.

Dănuț Lupu, noi detalii despre scandalul de la CS Dinamo

Dănuț Lupu a recunoscut că l-a înjurat pe Adrian Dorobanțu, însă susține că jucătorul „și-a bătut joc de el”. Team-managerul din Ștefan cel Mare susține că totul a început de la faptul că fotbalistul a refuzat să își rezilieze contractul, deși antrenorul nu-l mai dorea în lot.

„Nu înțeleg de ce acest copil mă acuză acum și nu m-a acuzat până acum. Antrenorul nu l-a mai vrut, n-a vrut să rezilieze contractul, e dreptul lui. Pune un antrenor separat, îi creează toate condițiile să se antreneze până în vară. Asta e viața, e obligat clubul să țină un jucător pe care nu-l dorește? Are contract încă șase luni, bravo lui, să stea să-și ia banii, n-are nimeni nimic împotriva lui. Dar de la asta și până să-și bată joc de mine, e diferență mare.

AFAN ar trebui să se ocupe de jucătorii care nu-și primesc banii. Atâta timp cât el e plătit la zi, nu știu de ce s-a dus la AFAN, e problema lor, nu mă deranjează. Singurul lucru cu care am greșit a fost că nu trebuia să mă bag. Am zis că dacă e un antrenor nou la echipă, eu cunosc mult mai bine, am o relație bună cu toți jucătorii. Chiar jucătorii au făcut o petiție prin care nu sunt de acord cu ce spune el, asta e altă chestie.

Reclamă

Are 60 de kg, cum pot să-l bat eu pe el. Am țipat la el pentru că m-a luat la mișto. Te duci la AFAN, ceri hârtii, și tu-mi spui mie că nu vrei să le semnezi. Atunci de ce ceri lucrul ăsta? El mă ia peste picior și îmi spune că nu vrea să semneze.

Recunosc, mi-am ieșit din fire și l-am înjurat. Nu l-am lovit, nici nu l-am atins. Câți antrenori și câți conducători nu înjură jucătorii?”, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reacția președintelui CS Dinamo după ce Dănuț Lupu ar fi agresat un jucător

Președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, a oferit prima reacție după scandalul iscat între Dănuț Lupu și Adrian Dorobanțu, unul dintre jucătorii de la secția de fotbal. Popa susține că s-a ajuns la acest scandal din cauza deciziei antrenorului de a renunța la serviciile fotbalistului.

Reclamă 4 / 0/3

„În primul rând, am văzut filmulețul jucătorului în care menționează faptul că a fost înjurat, lovit de către președintele clubului, este fals. Fake News. Din păcate, jucătorii de la secția de fotbal consideră că team-managerul echipei este președintele clubului. Nu știu că avem o structură mai mare. Eu sunt președintele întregului club, nu doar la fotbal, deci acolo este o confuzie și vreau să clarific.

Eu am văzut filmulețul și am discutat și cu jucătorul mai devreme, și-a prezentat scuzele, mi-a spus că îi pare rău, dar nu a știut. Luni, a rămas că va veni la mine pentru remedierea problemei pe cale amiabilă.

Are tot dreptul să meargă la poliție și până la urmă orice aspect ce ține extra juridic ce mă privește pe mine cu privire la contractul dumnealui și să încheiem contractul pe cale amiabilă este liber să o facă. Acum, mai departe, ce vor stabili colegii de la Poliție, este fix problema între dumnealui și domnul Lupu.

Totodată, noi o să discutăm cu toți colegii de la Liga 3 pentru a lua măsurile care se impun. Domnul Lupu spune că nu este adevărat, că aspectele care au condus la acest demers sunt din cauza faptului că a fost exclus din lot și antrenorul nu mai avea nevoie de serviciile dumnealui. Și s-a ajuns la această situație, având în vedere frustrarea…”, a spus Ionuț Popa, conform prosport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și