Închide meniul

Reacția președintelui CS Dinamo după ce Dănuț Lupu ar fi agresat un jucător: „S-a ajuns aici din frustrare!”

Alexandru Ivan Publicat: 28 ianuarie 2023, 8:22

Reacția președintelui CS Dinamo după ce Dănuț Lupu ar fi agresat un jucător: „S-a ajuns aici din frustrare!

Prima reacţie a lui Dănuţ Lupu, după ce a fost condamnat la închisoare

Dănuț Lupu, în timpul unui interviu / as.ro

  • Reacția președintelui lui CS Dinamo după ce Dănuț Lupu ar fi agresat un jucător
  • Ce a spus Ionuț Popa

Președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, a oferit prima reacție după scandalul iscat între Dănuț Lupu și Adrian Dorobanțu, unul dintre jucătorii de la secția de fotbal. Popa susține că s-a ajuns la acest scandal din cauza deciziei antrenorului de a renunța la serviciile fotbalistului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În primul rând, am văzut filmulețul jucătorului în care menționează faptul că a fost înjurat, lovit de către președintele clubului, este fals. Fake News. Din păcate, jucătorii de la secția de fotbal consideră că team-managerul echipei este președintele clubului. Nu știu că avem o structură mai mare. Eu sunt președintele întregului club, nu doar la fotbal, deci acolo este o confuzie și vreau să clarific.

Președintele CS Dinamo, reacție după scandalul dintre Dănuț Lupu și un fotbalist

Eu am văzut filmulețul și am discutat și cu jucătorul mai devreme, și-a prezentat scuzele, mi-a spus că îi pare rău, dar nu a știut. Luni, a rămas că va veni la mine pentru remedierea problemei pe cale amiabilă.

Reclamă

Are tot dreptul să meargă la poliție și până la urmă orice aspect ce ține extra juridic ce mă privește pe mine cu privire la contractul dumnealui și să încheiem contractul pe cale amiabilă este liber să o facă. Acum, mai departe, ce vor stabili colegii de la Poliție, este fix problema între dumnealui și domnul Lupu.

Totodată, noi o să discutăm cu toți colegii de la Liga 3 pentru a lua măsurile care se impun. Domnul Lupu spune că nu este adevărat, că aspectele care au condus la acest demers sunt din cauza faptului că a fost exclus din lot și antrenorul nu mai avea nevoie de serviciile dumnealui. Și s-a ajuns la această situație, având în vedere frustrarea…”, a spus Ionuț Popa, conform prosport.ro. 

Reclamă

Dănuţ Lupu îl distruge pe jucătorul de la CS Dinamo, care îl acuză că l-a bătut

Dănuţ Lupu a infirmat zvonurile conform cărora l-ar fi bătut pe Adrian Dorobanţu. Fostul internaţional susţine că mijlocaşul lui CS Dinamo este doar interesat de bani, de aceea refuză să-şi rezilieze contractul.

„Hai să fim serioși, vă rog eu. Eu, la 130 kg l-am bătut pe Dorobanțu la 60 kg? Să-mi aducă martori că l-am scuipat și l-am bătut! Eu când m-am dus și m-am întâlnit cu el eram cu 3 martori care spun că nu l-am bătut, nu i-am făcut nimic.

Vă trimit și eu o filmare cu 10 inși, că la ora la care el vă spune, eu eram în altă parte. S-a dus la AFAN, a fost anunțat că nu mai face parte din rândul echipei, ceea ce se poate întâmpla oricărui fotbalist, ca antrenorii să nu-i mai dorească. A făcut petiție la AFAN în care cerea să fie înștiințat când are antrenamente, la ce oră și ziua. Cât cere lucrul ăsta, eu îi dau hârtia să semneze, el nu trebuie să semneze? Mă acuză el, trebuie să și dovedească! Vă arăt și eu acum că am piciorul roșu. Am ajuns și eu să mă cert cu un copil pe care nu-l interesează fotbalul și e doar interesat pentru niște bani. Nu l-a dat nimeni afară.

Reclamă 4 / 0/3

Și acum vreau să renunț la el! Vă trimit o hârtie în care toți jucătorii și antrenorii spun că nu s-a integrat, n-are valoare și de când a venit a jucat 3 minute ca la box. Nu e vina lui asta, jos pălăria, cum nu e nici obligat să semneze rezilierea.

Am zis că dau în el, dar am dat? La fotbal se mai înjură, toată ziua ne înjurăm pe stadion. Și el m-a amenințat pe mine! M-a amenințat că îmi demonstrează el mie, că mă las de fotbal și mă face harcea-parcea. Da, că lucrează taică-su în poliție, m-a amenințat că-mi arată el mie. Eu nu mă pun la mintea copilului, vă rog eu frumos. E o chestie banală, el nu trebuia să mă ia peste picior, mi-a cerut un program, i l-am dat. Era normal cum l-au semnat ceilalți, să semneze și el, dar eu trebuia să am o dovadă, nu trebuia să mi-l semneze?

Și dacă el mă ia peste picior, am țipat puțin la el, dar asta nu înseamnă că l-am bătut. El de ce nu spune că a stat 7 luni la această echipă și a jucat 5 minute? Vă repet, nu l-a bătut nimeni! Asta înseamnă bătaie? Nu l-am împins, nu l-am scuipat. Și eu am staff-ul tehnic, erau doi inși cu mine când am vorbit cu el”, a declarat Dănuţ Lupu, pentru prosport.ro.

Scandal la CS Dinamo cu Dănuț Lupu în prim-plan

Adrian Dorobanţu a oferit declaraţii şoc despre modul în care a fost tratat de Dănuţ Lupu. Acesta a mărturisit că a fost bătut de team-managerul lui CS Dinamo, Dănuț Lupu.

Adrian Dorobanţu a declarat că Dănuţ Lupu a avut un comportament uluitor la adresa sa. Concret, fostul internaţional român l-ar fi bătut şi agresat verbal pe jucător.

Totul a pornit de la faptul că Dănuţ Lupu i-a prorpus rezilierea contractului lui Adrian Dorobanţu, iar jucătorul a refuzat, pentru că nu a primit niciun motiv.

Adrain Dorobanţu a fost transferat de CS Dinamo la începutul sezonului acesta. De-a lungul carierei, mijlocaşul de 23 de ani a mai evoluat la formaţii precum Voluntari, şi Foresta Suceava.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB - Rapid, ce poate decide matematic titlul!
Liga 1 • 15 apr., 18:09
„Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul!
Dănuț Lupu a semnat! Cu ce echipă s-a înțeles fostul internațional, după ieșirea din închisoare
Fotbal intern • 11 apr., 12:38
Dănuț Lupu a semnat! Și-a găsit o nouă echipă după ieșirea din închisoare. Anunțul oficial
Dănuţ Lupu riscă să ajungă din nou la închisoare!
Extra • 9 apr., 16:09
Dănuţ Lupu riscă să ajungă din nou la închisoare! Fostul fotbalist a recunoscut tot, după eliberare! Şi soţia lui are probleme
Mircea Lucescu l-a vizitat în închisoare pe Dănuţ Lupu
Extra • 9 apr., 12:52
Mircea Lucescu l-a vizitat în închisoare pe Dănuţ Lupu. Reacţia fabuloasă a marelui antrenor atunci când l-a văzut după gratii!
Mustaţă şi "Bocciu", front comun pentru Dănuţ Lupu în închisoare
Extra • 9 apr., 11:38
Mustaţă şi „Bocciu”, front comun pentru Dănuţ Lupu în închisoare. Gestul uriaş pe care niciun ultras dinamovist nu l-a făcut