Închide meniul

Dănuţ Lupu, previziuni sumbre pentru Dinamo: „Va fi mai rău la anul! Nu cred că această echipă are vreo șansă de supraviețuire”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2021, 18:50

Dănuţ Lupu, previziuni sumbre pentru Dinamo: „Va fi mai rău la anul! Nu cred că această echipă are vreo șansă de supraviețuire

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dănuţ Lupu, previziune sumbră pentru Dinamo

Dănuţ Lupu, previziuni sumbre pentru Dinamo. Fostul mare jucător al „câinilor” nu se lasă păcălit de cele cinci victorii consecutive din play-out. Acesta crede că echipa din Ştefan cel Mare va intra în faliment dacă Pablo Cortacero nu va ceda pachetul majoritar de acţiuni (72,8%).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu am spus de acum o lună că nu cred că Dinamo va retrograda. Poate e și meritul lui Dusan, dar eu cred că orice antrenor, care ar fi venit la Dinamo, ar fi reușit. Până la urmă, nu au un lot care să retrogradeze. Principalii „vinovați” sunt jucătorii care s-au trezit puțin la realitate.

Dinamo a jucat cinci meciuri, cinci victorii, cu niște echipe care, să recunoaștem, Dinamo era peste ele, ca valoare, ca lot de jucători. Ce să facă Dinamo în Conference League? Îți trebuie bani de deplasări. Dinamo nu are nevoie de așa ceva.

Va fi mai rău la anul! Sunt foarte mulți care ar vrea să bage bani la Dinamo, dar cui să dai bani? Eu îmi doresc din tot sufletul să vină cineva, îmi doresc să cedeze spaniolii acțiunile. Atât timp cât spaniolii nu cedează acțiunile, nu cred că această echipă are vreo șansă de supraviețuire. Ce treabă are stadionul cu echipa. Această echipă oricum va plăti. Datoriile se acumulează, atât timp cât nu va veni cineva să investească. Nu poți să bagi bani într-o firmă în care nu poți să faci nimic”, a declarat Dănuţ Lupu pentru DigiSport.

Dănuţ Lupu, în duel cu Nicolae Dică, la un meci demonstrativ
Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Dinamo, cinci victorii la rând în Liga 1

În penultima etapă din play-out, alb-roşiii au obţinut cea de-a cincea victorie la rând, scor 2-1 cu FC Argeş, şi au urcat pe locul 10. Mai au nevoie de un singur punct pentru a fi siguri că evită chiar şi prezenţa la „baraj”. În acelaşi timp, „câinii” pot ajunge chiar şi în UEFA Conference League.

Reclamă

„A fost un an greu, dar am suferit destul şi cred că e momentul să ne şi bucurăm”, a spus Deian Sorescu după victoria cu FC Argeş.

„Mergem înainte. Pur şi simplu ne-am unit ca şi grup!”, a transmis şi Andreas Mihaiu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dănuţ Lupu, previziuni sumbre pentru Dinamo
  • Ce spune despre viitorul „câinilor”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și