Închide meniul

FC Argeș – Dinamo 1-2 | „Câinii”, cinci victorii la rând în Liga 1! Deian Sorescu, gol din pasa lui Gol! Mai au nevoie de un punct pentru a evita „barajul”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 mai 2021, 18:25

FC Argeș – Dinamo 1-2 | „Câinii, cinci victorii la rând în Liga 1! Deian Sorescu, gol din pasa lui Gol! Mai au nevoie de un punct pentru a evita „barajul

Hepta

Deian Sorescu a înscris din nou pentru Dinamo

Dinamo a învins-o şi pe FC Argeş, scor 2-1, şi a ajuns la cinci victorii consecutive în play-out. Mihaiu şi Sorescu au marcat golurile „câinilor”, care sunt ca şi salvaţi de la retrogradare. Mediop a marcat pentru gazde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Dinamo a urcat pe locul 10 în play-out, cu 30 de puncte. De partea cealaltă, FC Argeş rămâne pe locul 8, cu 31 de puncte.

FC Argeș – Dinamo 1-2

Min. 90: Final de meci. Dinamo a obţinut a cincea victorie la rând în Liga 1!

Min. 82: GOOOLLL Dinamo! Deian Sorescu a primit o pasă excelentă de la Gol şi a trimis mingea pe lângă Greab!

Reclamă

Min. 59: GOOLLL FC Argeş! Mediop a reuşit un super-gol şi a restabilit egalitatea. Atacantul din Senegal a şutat din întoarcere, din afara careului, şi l-a învins pe portarul lui Dinamo!

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză la Piteşti! Dinamo conduce cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 44: Ocazie FC Argeş! Dumitru a reluat cu capul, însă balonul a trecut peste poarta apărată de Eşanu.

Min. 12: GOOOLLL Dinamo! Andreas Mihaiu a deschis scorul la Piteşti şi s-a revanşat în faţa fanilor după episodul din Cupa României.

Min. 2: Piteştenii puteau primi penalty încă din minutul 2, după ce Puljic l-a ţinut în careu pe Georgian Honciu. Fundaşul oaspeţilor risca să primească şi cartonaş roşu.

Min. 1: A început meciul!

Update: FC Argeş nu va putea conta pe cel mai important jucător al ei, Malele, dar nici pe Maric. Primarul Cristian Gentea a lansat acuzaţii dure.

„Din păcate, văd că Malele și Maric, dintr-o dată, simt dureri! Sunt șocat! Și de Malele, dar mai ales de Maric! Unde s-a lovit? În baie?”, a transmis Cristian Gentea, ieri, pe pagina sa de Facebook.

FC Argeş (4-2-3-1): Greab – Tofan, Turda, Boldor, Mușat – Colli, Șerban – Dumitru, Honciu, De Jonghe – Mitoi; Rezerve: Micle, Leca, Deslandes, Grecu, Năstăsie, Teles, Barbu, Palic, NDiaye Mediop

Reclamă

Antrenor: Andrei Prepeliță

Dinamo (3-5-2): Eșanu – Bejan, Puljic, Albentosa – Sorescu, Achim, Anton, Gol, Filip – Mihaiu, Nemec; Rezerve: Kongshavn, Grigore, A. Radu, Fabbrini, Nepomuceno, Bani, Crețu, Morsay, Blejdea

Antrenor: Dusan Uhrin

Dinamo este pe locul 6 în play-out înaintea acestei partide, ultimul care evită barajul. „Câinii” au adunat 4 victorii consecutive și au scăpat de retrogradarea directă. Dusan Uhrin a reușit să resusciteze echipa din Ștefan cel Mare, după serie neagră sub comanda lui Gigi Mulțescu.

Dinamo vine după 2-0, „acasă”, împotriva lui Hermannstadt. Paul Anton a marcat atunci două goluri din penalty și a asigurat o victorie crucială pentru „câini”, în lupta pentru evitarea retrogradării.

Echipa şi-a schimbat mult atitudinea. Asta face diferenţa faţă de perioada în care nu câştigam. Suntem mai compacţi pe teren, alergăm mai mult. Muncim mai mult acum şi avem şi rezultate. Nu e uşor să joci la fiecare două-trei zile. Dar Dinamo nu e o echipă care să retrogradaze
Ante Puljic, după Dinamo – Hermannstadt 2-0

Emoțiile continuă însă pentru echipa lui Dusan Uhrin. FC Voluntari s-a impus cu 3-0 pe terenul Astrei și i-a egalat la puncte pe „câini” (27). Dinamo a beneficiat de rotunjire la intrarea în play-out, astfel că, în caz de egalitate de puncte, dinamoviștii vor fi dezavantajați.

De cealaltă parte, FC Argeș ocupă locul secund în play-out, cu 31 de puncte. Piteștenii nu au emoții în privința retrogradării și visează la primul loc. Echipa lui Prepeliță se poate apropia la un singur punct de liderul Chindia, care a pierdut 0-2 cu Viitorul.

În sezonul regulat, FC Argeș și Dinamo și-au împărțit victoriile. A fost 1-0 pentru „câini” la Pitești, grație super-golului lui Juan Camara, și 2-1 pentru FC Argeș în Ștefan cel Mare. La căpătul acelui meci, Jerry Gane și-a dat demisia de la Dinamo.

 

Recomandări
  • FC Argeș – Dinamo 1-2
  • „Câinii”, cinci victorii la rând în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și