Închide meniul
NEWS ALERT

Dario Bonetti, anunţul momentului! Ce a făcut italianul: „Eu sunt în prima linie”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 septembrie 2021, 13:41

Dario Bonetti, anunţul momentului! Ce a făcut italianul: „Eu sunt în prima linie

Hepta

Dario Bonetti nu renunţă. Deşi o parte din conducerea lui Dinamo nu îl mai vrea la echipă şi i-a găsit deja înlocuitor, italianul nici nu se gândeşte să plece din România. Spune că a avut doar o zi liberă şi s-a întors întors deja din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti, anunţul momentului

După înfrângerea istorică din derby-ul cu FCSB, câinii ar fi vrut să-l schimbe pe italian. Bonetti a revenit însă în România, pentru a conduce antrenamentul lui Dinamo de după-amiază. La aeroport, antrenorul italian a fost întrebat dacă au existat discuții între el și conducerea clubului pentru o eventuală demitere, fapt infirmat de Dario Bonetti.

De asemenea, Dario Bonetti a anunțat că nu intenționează să-și dea demisia de la Dinamo, unde va antrena până când cei din conducere îl vor demite. ”Sunt aici, a zis cineva ceva? Nu e adevărat. Uite, sunt aici. Nu știu nimic, sunt antrenorul lui Dinamo, dacă-mi va spune cineva ceva, vorbim. Eu sunt în prima linie la război.

Abia am venit, sunt antrenorul lui Dinamo. Suporterii noștri sunt cei mai buni. După-amiază merg la antrenament, până nu-mi spune cineva să mă opresc, sunt antrenorul lui Dinamo”, a declarat Dario Bonetti, la sosirea în România.

Mai multe alternative pentru înlocuirea lui Dario Bonetti

După înfrângerea ruşinoasă în faţa celor de la FCSB, s-au vehiculat mai multe nume pentru înlocuirea italianului. S-a spus că Mircea Rednic, Vasile Miriuţă sau Duşan Uhrin Jr. Cu Bonetti pe bancă, Dinamo are 6 puncte în 8 etape, fiind pe locul 14, loc de baraj. „Câinii” au două victorii, 3-2 cu FC Voluntari și 3-1 cu Academica Clinceni și 6 înfrângeri. Dinamoviștii au o serie neagră: 5 înfrângeri la rând, fără gol marcat.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și