Închide meniul

Dario Bonetti primeşte întăriri în ofensivă: „Va fi foarte bine pregătit!” Florentin Petre este implicat în mutare

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2021, 23:53

Dario Bonetti primeşte întăriri în ofensivă: „Va fi foarte bine pregătit! Florentin Petre este implicat în mutare

Dario Bonetti

Hepta

Dario Bonetti primeşte întăriri în ofensivă! Gabriel Răducan, aşteptat la Dinamo

Dinamo l-a împrumutat în Liga 2 pe tânărul Gabriel Răducan, însă problemele de lot îl pot forţa pe Dario Bonetti să îl cheme înapoi în Ştefan cel Mare pe vârful de 20 de ani. Acesta este antrenat de Florentin Petre, fost mare jucător al „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 10.000 de euro pe site-urile de specialitate, atacantul crescut de academia Dinamo are cale liberă spre gruparea din Capitală. „Momentan, singurul jucător împrumutat de la Dinamo e Gabriel Răducan. Mi-a plăcut și l-am luat eu pe un an de zile. Apoi se întoarce la Dinamo. Dacă dă 10-15 goluri la Brăila sigur o să ajute Dinamo! Ce pot să vă spun e că va fi foarte bine pregătit când se va întoarce la Dinamo. Asta vă asigur! Chiar dacă nu avem condițiile de acolo se antrează foarte bine și într-un mediu corect. Am mare încredere în el. Crește într-un spirit de profesionist.

Se poate întoarce în iarnă dacă Dinamo va avea nevoie de el! Nu știu detalii dacă are vreo clauză în contract. Dar pe mine m-ar încânta să revină la Dinamo. Dacă joacă bine la mine și marchează măcar șase-șapte goluri, eu zic că ar fi o alegere bună. Ca atacant trebuie să dai goluri. E cel mai important. Nu pot să mă opun dacă au nevoie de el! Când unui jucător îi este mai bine decât la mine nu mă pot opune. Mai ales că e vorba de Dinamo. Nu pot să îl țin și să îmi bat joc de el! Acolo ar putea să se dezvolte altfel”, a declarat Florentin Petre pentru Fanatik.

Helmut Duckadam, cucerit de Deian Sorescu: „Mi-a plăcut foarte mult! Valorează de la cinci milioane de euro în sus!”

Helmut Duckadam a fost cucerit de Deian Sorescu, căpitanul lui Dinamo. „Eroul de la Sevilla” crede că preţul său de transfer porneşte de la cinci milioane de euro.

Deian Sorescu l-a impresionat pe marele portar. Mijlocașul în vârstă de 23 de ani are un început excelent de sezon. El a marcat de 5 ori în primele 4 etape, iar „Eroul de la Sevilla” este categoric: căpitanul „câinilor” valorează cinci milioane de euro. Totuşi, Duckadam crede că problemele financiare ale grupării din Ştefan cel Mare nu se vor încheia nici dacă îşi vinde „perla”.

Reclamă

„Sorescu la ora actuală ar valora de la 5 milioane de euro în sus. Mi-a plăcut foarte mult. E şi jucător de echipă naţională şi trebuie să valoreze atât. În momentul în care se plăteşte 100 de milioane pe un jucător, 5 milioane de rezonabil. Nu înţeleg cum de nu s-a găsit echipă.

(n.r. Este Sorescu salvarea lui Dinamo?) Nu. Când ai datorii de 15 milioane, ce faci cu 5? Astupi o gaură. Ar fi o gură de oxigen, dar e foarte greu pentru că ei au interzis la transferuri”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Cotat la 1.4 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Deian Sorescu joacă pentru Dinamo din 2018, când a venit gratis de la ASU Poli Timișoara.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și