Închide meniul
EXCLUSIV

Helmut Duckadam, cucerit de Deian Sorescu: „Mi-a plăcut foarte mult! Valorează de la cinci milioane de euro în sus!” Ce spune „Eroul de la Sevilla” despre criza de la Dinamo

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 august 2021, 10:46

Helmut Duckadam, cucerit de Deian Sorescu: „Mi-a plăcut foarte mult! Valorează de la cinci milioane de euro în sus! Ce spune „Eroul de la Sevilla despre criza de la Dinamo

Deian Sorescu

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

EXCLUSIV | Helmut Duckadam, cucerit de Deian Sorescu, căpitanul lui Dinamo

Deian Sorescu l-a impresionat pe marele portar. Mijlocașul în vârstă de 23 de ani are un început excelent de sezon. El a marcat de 5 ori în primele 4 etape, iar „Eroul de la Sevilla” este categoric: căpitanul „câinilor” valorează cinci milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Duckadam crede că problemele financiare ale grupării din Ştefan cel Mare nu se vor încheia nici dacă îşi vinde „perla”.

„Sorescu la ora actuală ar valora de la 5 milioane de euro în sus. Mi-a plăcut foarte mult. E şi jucător de echipă naţională şi trebuie să valoreze atât. În momentul în care se plăteşte 100 de milioane pe un jucător, 5 milioane de rezonabil. Nu înţeleg cum de nu s-a găsit echipă.

(n.r. Este Sorescu salvarea lui Dinamo?) Nu. Când ai datorii de 15 milioane, ce faci cu 5? Astupi o gaură. Ar fi o gură de oxigen, dar e foarte greu pentru că ei au interzis la transferuri”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Cotat la 1.4 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Deian Sorescu joacă pentru Dinamo din 2018, când a venit gratis de la ASU Poli Timișoara.

Reclamă

Deian Sorescu, furios pe șefii lui Dinamo. “Poate sunt doar o marfă. Fanii nu știu adevărul!”

Deian Sorescu a răbufnit după Chindia – Dinamo 1-0. Vedeta “câinilor” l-a contrazis pe Iuliu Mureșan și spune că nu a avut nicio discuție cu conducerea clubului.

“Eu nu am discutat cu nimeni. Nu ştiu ce aţi auzit dumneavoastră. Am văzut prin presă, dar nu e adevărat că am vorbit. Poate nu sunt dorit, poate sunt doar o marfă şi atât, n-am ce să spun.

Cum mă simt? Cred că se vede pe teren, pentru că la orice clinci, la orice chestie sunt nervos. Îmi cer scuze tuturor colegilor de la celelalte echipe pentru că am reacţia asta, dar la cât a îndurat echipa în ultima perioada e ceva normal”, a declarat Deian Sorescu, la Telekom Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și