Închide meniul
EXCLUSIV

Darius Olaru este următorul produs de export de la FCSB. „E foarte util multor echipe, un jucător care se caută. Poate fi viitorul Kante”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 iulie 2021, 14:14

Darius Olaru este următorul produs de export de la FCSB. „E foarte util multor echipe, un jucător care se caută. Poate fi viitorul Kante

Darius Olaru este următorul produs de export de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Giovanni Becali l-a comparat pe internaţionalul român cu N’Golo Kante, starul lui Chelsea şi al naţionalei Franţei. Agentul de jucători îi prevede un viitor strălucit lui Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru este următorul produs de export de la FCSB. Giovanni Becali l-a comparat cu N’Golo Kante

La FCSB mai este un jucător… nu ştiu dacă e de valoarea celorlalţi, dar e un jucător care se caută în lume. Îl cheamă Olaru! E un fotbalist foarte util multor echipe.

Un jucător ca Olaru… Kante e unul dintre jucătorii care sunt cei mai scumpi din lume în momentul acesta! A venit de la Leicester, a luat campionatul cu Claudio Ranieri, s-a făcut miracolul englezesc şi uite cum joacă. Când joacă el, merge echipa… ţine toată echipa. El îl îndrumă şi pe Pogba, e pe tot terenul.

Asta e! Olaru poate să fie viitorul Kante, are deja 22 sau 23 de ani. Peste un an e matur deja. Pentru mine e o realitate„, a declarat Giovanni Becali la AS.ro.

Becali a anunţat că este interes pentru jucătorul care are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro. Finanţatorul vicecampioanei României i-a stabilit un preţ extrem de ridicat.

Reclamă

Dacă cineva dă 10 milioane, îl dau pe Darius Olaru. Am cerut 10 milioane de euro pentru el. Mi-au spus: «Nu lași mai jos?» I-am spus că nu las niciun euro. Oferta a fost de la un impresar, nici nu mi-a spus ce echipă. De fapt, nici nu a fost o ofertă, a fost o întrebare„, a declarat Gigi Becali, luna trecută, la Pro X.

Fotbalistul FCSB a avut prestaţii remarcabile în ultima ediţie din Liga 1. Întrebat despre următorul pas în carieră, Olaru a dezvăluit că îşi doreşte să joace împotriva lui Messi, Benzema şi Luis Suarez.

Nu știu dacă mi s-ar potrivit atât de bine campionatul Angliei, dar nu aș spune niciodată nu unui eventual transfer acolo, dar îmi place mai mult Spania„, a declarat fotbalistul, potrivit FRF.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” Vezi toate știrile
Citește și