Închide meniul

Darius Olaru rămâne indisponibil! Când va reveni mijlocașul de la FCSB și ce meciuri ratează

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 iulie 2021, 8:47

Darius Olaru rămâne indisponibil! Când va reveni mijlocașul de la FCSB și ce meciuri ratează

Transferul lui Darius Olaru a picat. Anunțul lui Gigi Becali

Darius Olaru a fost ofertat de arabi / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Darius Olaru s-a accidentat într-un amical
  • Ce accidentare are Olaru

Darius Olaru rămâne indisponibil și pentru următoarele meciuri. Acesta nu va putea evolua în dubla cu Karagandy, din Conference League, dar nici în derby-ul cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru rămâne indisponibil

Unul dintre cei mai buni mijlocași de la FCSB va reveni pe teren abia la începutul lunii august, după cum anunță Fanatik. Cel mai probabil, Olaru va fi folosit câteva minute în meciul cu UTA.

Olaru a avut un adevărat ghinion. Chiar înainte de reluarea campionatului acesta s-a accidentat. Mijlocașul s-a lovit la umăr după o intrare mai dură a unui adversar. Se întâmpla în amicalul cu Gloria Buzău. FCSB s-a impus atunci cu 5-1.

Reclamă

Olaru e accidentat, nu va face deplasarea la Botoșani. Numai nouă ni se putea întâmpla ca într-un meci amical un jucător să se accidenteze în urma unui fault. Sper să nu mai avem probleme cu accidentările„, spunea Mihai Stoica înainte de startul sezonului.

Gigi Becali poate da lovitura cu Darius Olaru

Darius Olaru poate fi următorul produs de export de la FCSB. Mijlocaşul de 23 de ani s-a remarcat în ultima ediţie din Liga 1 şi a atras atenţia granzilor Europei. Gigi Becali poate da lovitura cu el pe piața transferurilor.

Reclamă

La FCSB mai este un jucător… nu ştiu dacă e de valoarea celorlalţi, dar e un jucător care se caută în lume. Îl cheamă Olaru! E un fotbalist foarte util multor echipe.

Asta e! Olaru poate să fie viitorul Kante, are deja 22 sau 23 de ani. Peste un an e matur deja. Pentru mine e o realitate„, a anunțat Giovanni Becali la AS.ro.

23 de ani are Darius Olaru, fiind cotat la 3,5 milioane de euro de transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”