Închide meniul

Data limită impusă de UEFA la care putem afla campioana României. Propunerea LPF, respinsă de forul european

Dan Roșu Publicat: 24 iulie 2020, 6:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Data limită impusă de UEFA la care putem afla campioana României. Propunerea LPF, respinsă de forul european

DPA Images / Silas Stein via Hepta

UEFA a respins cererea LPF

  • Universitatea Craiova - CFR Cluj se poate disputa pe 3 august
  • Oltenii sunt pe primul loc în Liga 1, cu 4 puncte avans față de clujeni
  • CFR are însă un meci mai puțin disputat, cel cu FCSB

Liga ceruse o amânare a termenului limită, 3 august, la care trebuie anunțate echipele calificate în cupele europene. Astfel, ultimul meci al sezonului se va disputa până sau la această dată și ar putea fi chiar cel de titlu dintre Craiova și CFR.   

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Ștefan: Se poate juca un meci și pe 3 august

"Verbal, UEFA a infirmat posibilitatea de a extinde play-off-ul după data de 3 august. Trebuie să comunicăm echipele participante până pe 3 august, se poate juca un meci și pe 3 august. Dacă mai apar cazuri la CFR sau Craiova, există riscul să fie încurcat programul.

La Adunarea Generală vom discuta și pe scenariul play-off-ului. Dacă vor apărea probleme pe zona de play-off, vom încerca să vorbim la UEFA pentru extinderea termenului de 3 august.

Reclamă

Nu pot accepta să nu-mi termin competiția din rațiuni birocratice. Mie, personal, mi se pare absurd. Cât timp tragerea la sorți este pe 10 august și competiția începe pe 17 august, de ce nu aș putea să joc un meci pe 5 august? Ne-am propus să terminăm competiția pe teren, dar fără să punem în pericol sănătatea celor implicați. Ați văzut că DSP-ul a acționat la Dinamo, nimeni nu se joacă", a spus Ștefan, la Digi Sport

Cu două etape rămase de disputat din play-off, Universitatea Craiova are un avantaj de 4 puncte în faţa locului 2, ocupat de CFR. Ardelenii au însă un meci mai puţin disputat, cel cu FCSB.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei va fi reprogramată 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă Vezi toate știrile
Pe același subiect
Echipa lui Răzvan Lucescu face scandal după Club Brugge - PAOK 1-0
Conference League • 12 apr., 18:29
Echipa lui Răzvan Lucescu face scandal după Club Brugge – PAOK 1-0! Grecii au depus plângere la UEFA
Anghel Iordănescu, verdict în privinţa titlului după Rapid - CFR Cluj 1-4
Liga 1 • 6 apr., 23:29
Anghel Iordănescu, verdict în privinţa titlului după Rapid – CFR Cluj 1-4: „FCSB câştigă campionatul cu Gigi Becali antrenor”!
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 29 mart., 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Gigi Becali nu are nicio emoție înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor