Închide meniul

DDB iese la atac! Fanii lui Dinamo au pus tunurile pe Marcel Bîrsan, după ce arbitrul a fost la Poliţie: "Se caută ospătari pentru litoral"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2021, 17:41

DDB iese la atac! Fanii lui Dinamo au pus tunurile pe Marcel Bîrsan, după ce arbitrul a fost la Poliţie: "Se caută ospătari pentru litoral"

Nicolae Badea nu mai investeşte la Dinamo

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

După finalul duelului din Gruia, Marcel Bîrsan ar fi primit mai multe ameninţări pe telefon, iar arbitrul, temându-se pentru viaţa sa, s-a dus de urgenţă la Secţia 11 de Poliţie, a anunţat ProSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp apariţia informaţiei, fanii dinamovişti au reacţionat. Aceştia susţin că arbitrul nu a primit ameninţări din partea suporterilor DDB sau ai "Peluzei Cătălin Hîldan". De asemenea, aceştia au dat de pământ cu "centralul" care a eliminat doi dinamovişti în meciul cu CFR.

"BÂRSANE, NIȘTE SCUZE ȚI-AR FI LUAT MAI PUȚIN TIMP decât un drum la poliție în miez de noapte
Ai mai pus și patrulele din București să-ți păzească strada degeaba.
Vezi să nu le faci plângere și experților din arbitraj care te-au trimis la cules sparanghel! 
Dacă cineva l-a amenințat în vreun fel pe Marcel Bârsan, în mod sigur a făcut-o în nume personal.
Ne delimităm de orice atitudine de acest fel, dar subliniem că DDB sau PCH nu a transmis decât o poziție critică asupra prestației lui Marcel Bârsan, nicidecum amenințări. 
În ceea ce privește acțiunea acestuia, considerăm că nu plângere trebuie să depună, ci mai degrabă ar trebui să-și depună ecusonul FIFA și CV-ul la forțele de muncă.
Se caută ospătari pentru litoral.
Iată și reacția lui Adrian Porumboiu:
"Vă dați seama dacă Bîrsan era șerif? Împușca lumea fără să gândească.
Nu am văzut tot meciul, dar mi-am dat seama care e problema lui Bîrsan din doar câteva faze. Se vede că nu a jucat fotbal, la fel ca și șeful lui, Răzvan Burleanu. Niciunul dintre ei nu îl înțelege.
Ca arbitru trebuie sa încerci să nu dezechilibrezi jocul, sa fii imparțial. Nu să dai două eliminări așa repede, la faze discutabile. Cât despre penalty-uri, nu mi s-a părut nimic. Prea puțin pentru a da 11 metri. El poate a avut intenții bune, dar chiar nu înțelege fotbalul. Și mai e și ecuson FIFA"
, au scris fanii din "Peluza Cătălin Hîldan" pe Facebook.

EXCLUSIV | Gigi Becali, reacție furibundă la adresa CCA: ”L-au trimis pe Bârsan că e kamikaze!”

Printre oamenii care au criticat arbitrajul lui Marcel Bîrsan se numără şi patronul FCSB. Gigi Becali este convins că Dinamo a fost furată, la meciul cu CFR, și susține că a prevăzut acest lucru într-o discuție pe care a avut-o cu Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

”I-am zis lui Mihai (n.r MM Stoica) că l-a dat afar la mișto pe Anton, iar dacă nu o să dea gol, o să îl dea afară și pe Bejan, care avea galben. I-am zis că nu mă mai uit. Dacă nu dau gol, bagă Bârsan mingea în poartă. Le-a dat doi oameni afară, nu mai aveau nevoie de 11 metri.

Reclamă

Dă-le doi oameni afară celor care joacă cu mine, și nu mai am nevoie de 11 metri. E clar că e de undeva, teleghidat. Kovacs ne-a furat cu CFR, după ne-a dat să ne mai pârlească o dată cu Viitorul. O să vedeți că pe Bârsan îl mai dă o dată cu CFR. Pe Bârsan l-au trimis că e kamikaze”, a declarat Becali pentru AS.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Vezi toate știrile
Citește și