Închide meniul

FC Botoșani – Dinamo 4-0 | Discurs uluitor al lui Ivanov: „Să avem patru hematoame la cap, dacă trebuie”. Le-a cerut scuze fanilor dinamoviști. „Nu se mai poate așa!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2022, 22:12

FC Botoșani – Dinamo 4-0 | Discurs uluitor al lui Ivanov: „Să avem patru hematoame la cap, dacă trebuie. Le-a cerut scuze fanilor dinamoviști. „Nu se mai poate așa!

Antoni Ivanov și-a pierdut răbdarea după o nouă înfrângere a lui Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

„Câinii” nu au avut nicio șansă și au primit gol după gol. Mihai Roman (12), Jaja (27, 65) și Fili (84) au marcat în poarta lui Cristiano Figueiredo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoșani – Dinamo 4-0. Antoni Ivanov și-a pierdut răbdarea

Mi-e greu să explic, îmi cer scuze la toți dinamoviștii. Trebuie să arătăm mai mult. Nu se poate să începem așa în fiecare meci, cu gol de la vestiar. Nu știu ce să zic.

Trebuie să muncim mai mult. Să dăm mai mult la antrenament și la fiecare meci. Nu e bine pentru o echipă așa mare să fie atât de jos în clasament. Îmi cer scuze la toți dinamoviștii. Din acest moment trebuie să ne concentrăm mai mult, să nu ne pierdem încrederea în noi. Trebuie să dăm tot, nu avem altă soluție.

Dacă sunt aici, nu am altă gândire. Trebuie să acumulăm cât mai multe puncte. Pentru mine nu vreau să retrogradez, mai ales cu o echipă așa mare, cum e Dinamo. Vreau să mă duc acum la sală și să muncim. Pentru noi fiecare meci e greu, nu contează cu cine jucăm. Trebuie să luptăm. Să am patru hematoame dacă trebuie la cap, să luăm puncte. Îi lipsește mult lui Dinamo și în aparăare și la mijloc. Trebuie să dăm tot„, a declarat Antoni Ivanov după FC Botoșani – Dinamo 4-0.

Dinamo a suferit a cincea înfrângere la rând în campionat. A primit șapte goluri în ultimele două etape și rămâne pe penultimul loc în Liga 1, cu 12 puncte. Pentru trupa lui Stoican urmează un nou meci de „foc”, cu Universitatea Craiova.

Reclamă

FC Botoșani a făcut un pas important în încercarea de a se califica în play-off. A acumulat 41 de puncte, cu unul mai puțin decât ocupanta locului 3, FC Voluntari.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și