Închide meniul

„De aceea mă duc acolo!” Andrei Cordea, mesaj războinic înainte să ajungă la FCSB: „Îmi voi juca şansa!”

Antena Sport Publicat: 26 mai 2021, 20:52

Reclamă
„De aceea mă duc acolo! Andrei Cordea, mesaj războinic înainte să ajungă la FCSB: „Îmi voi juca şansa!

Hepta

Andrei Cordea, primul transfer făcut de Gigi Becali

Andrei Cordea, primul transfer făcut de Gigi Becali, a jucat ultimul meci pentru Academica Clinceni în partida cu Universitatea Craiova, scor 0-0. Din sezonul viitor, Cordea merge la FCSB să se bată la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea, primul transfer făcut de Gigi Becali: „Îmi doresc să câştig titlul”

Din 11 iunie voi pleca la FCSB şi sper să câştig titlul acolo. Îmi doresc foarte mult să încep cu FCSB şi să câştig campionatul. De aceea mă duc acolo. Mi-aş fi dorit să continui aici, pentru că am fost ca o familie.

Îmi doresc să fiu serios şi să mă antrenez ca aici şi merg să câştig titlul. Îmi place concurenţa, cred că va fi greu, dar îmi voi juca şansa. Voi munci la fel ca aici şi cred că va fi bine”, a spus Andrei Cordea pentru Digisport.

Cine este Andrei Cordea

Andrei Cordea a evoluat în 32 de meciuri în această ediţie de campionat şi a marcat 3 goluri. În urmă cu două săptămâni, a marcat în remiza dintre FCSB şi Academica Clinceni, scor 2-2. Tânărul de 21 de ani a mai punctat în succesele cu Dinamo (3-1) şi Politehnica Iaşi (2-1).

Cordea a crescut la FC Ardealul, iar de acolo a plecat la Novara U19, pentru suma de 70.000 de euro. După ce a evoluat pentru prima echipă, a ajuns în Liga 1, la Hermannstadt, împrumutat de italieni. Academica Cliceni l-a dus liber de contract.

Reclamă
Reclamă

La cum îl cunosc şi la calităţile pe care le are, da. L-aş vedea la o echipă mare a campionatului nostru. Şi-a făcut junioratul în Italia la 16 ani, s-a plătit pe el o sumă mare pentru un copil de 16 ani. Am foarte mare încredere în el, că va putea juca pe viitor la o echipă mare şi la echipa naţională”, spunea Paraschiv, cu două săptămâni în urmă.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 0-0! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu!

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:55

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 0-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și