Închide meniul

De ce a picat transferul lui Billel Omrani la FCSB. Anunțul făcut de Mihai Stoica

Dragoș Vasile Publicat: 6 iulie 2022, 8:17

De ce a picat transferul lui Billel Omrani la FCSB. Anunțul făcut de Mihai Stoica

Billel Omrani a fost ofertat de Gigi Becali

SportPictures / Flaviu Buboi/ Sport Pictures via Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit de ce a picat transferul lui Billel Omrani la FCSB. Vicecampioana l-a ofertat pe atacantul rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, însă salariul cerut de francez a fost uriaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Prestaţiile sale i-au atras atenţia şi lui Gigi Becali, care l-a ofertat oficial.

De ce a picat transferul lui Billel Omrani la FCSB

Omrani a avut ofertă oficială de la FCSB, însa acesta a fost cu gândul doar la transferul în străinătate. Vicecampioana nu a putut satisface pretențiile sale uriașe. Florin Tănase, cu 30.000 de euro lunar, are cel mai mare salariu de la FCSB.

Reclamă

I-am făcut o ofertă normală. Nu aveam cum să oferim salariul pe care îl cerea”, a transmis Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit salariul uriaș pe care îl vrea Omrani

Gigi Becali visa să-l aducă pe atacantul cu cetățenie franceză și algeriană, însă salariul solicitat i-a dat planurile peste cap.

Reclamă

Becali anunță că nu este dispus să achite suma uriașă de 600.000 de euro pe an pentru vârful care se va despărți de CFR Cluj în această vară.

“La Omrani da, dar nu v-am spus… vrea 600.000 salariu. Nu? Cine îi dă 600.000 de euro salariu lui Omrani? Au vorbit nişte impresari. Eu nu îi dau 600.000 salariu, dar el îşi găseşte prin Arabia, prin Turcia. La revedere, cine riscă, riscă.

Acum cu războiul, noi nu ştim. Credem că nu o să fie niciun fel de problemă economic pentru România. Dar nu ştim asta. Eu când e o necunoscută, mă acopăr. Nu fac cheltuieli mari, mă asigur.

Reclamă 4 / 0/3

Ce să fac? Mă refer la cheltuit milioane. Îmi iau nişte măsuri şi nu foarte mari. Nu fac achiziţii, nu fac milioane de euro pe jucători.”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Unde poate ajunge Omrani după despărţirea de CFR Cluj

Cotat la 1.6 milioane de euro, Omrani nu vrea să mai audă de Liga 1. Potrivit haberdairesi.com, acesta se află în negocieri avansate cu Konyaspor, ocupanta locului 3 în Turcia sezonul trecut. Turcii se află în căutarea unui atacant pentru sezonul următor, când vor ataca titlul, dar şi un parcurs cât mai bun în Conference League.

De asemenea, cursa citată notează că şi Al-Faisaly, din Arabia Saudită, este interesată de serviciile lui Omrani. Totuşi, şansele unui transfer sunt mici pentru că atacantul vrea să rămână în Europa.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Cum încearcă Dani Alves să obţină eliberarea condiţionată din închisoare, după ce a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni pentru viol 15:44 Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo! Ce a spus despre Ion Ţiriac şi Cristi Borcea 15:10 NEWS ALERTMarius Şumudică, anunţ „bombă” despre revenirea în Liga 1! Discuţia avută cu un patron din play-off: „Mi-a promis că eu voi fi” 15:09 FotoPerformanţă uriaşă pentru Bernadette Szocs. Bernie e la cea mai bună clasare a carierei în ierarhia mondială 14:50 Marius Şumudică a reacţionat, după ce galeria Rapidului a stat ca la teatru cu Farul: „Mai bine te huiduie” 14:19 Jucătorii naţionalei au efectuat vizita medicală pentru EURO 2024! Anunţul FRF 13:57 VIDEOUn jucător s-a prăbuşit pe teren la Miami, în ziua decesului iubitului Arynei Sabalenka! Momente şocante la turneul american 13:49 Darren Cahill, reacţie de mare campion după ce a participat la antrenamentele Simonei Halep: „E un exemplu pentru toți” 13:46 Charles Leclerc a vorbit despre rivalitatea de la Ferrari cu Carlos Sainz: „Am reuşit să facem asta!” 13:30 „Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii Vezi toate știrile
Soarele intră în Berbec pe 19 martie 2024 și oferă curaj nativilor Taur. Ce schimbări apar

Soarele intră în Berbec pe 19 martie 2024 și oferă curaj nativilor Taur. Ce schimbări apar

Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână. Soarele intră în Berbec și aduce un nou început

Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână. Soarele intră în Berbec și aduce un nou început

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 18 mart., 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 18 mart., 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Liga 1 • 18 mart., 18:38
„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 18 mart., 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie