Închide meniul

De ce a picat transferul lui Billel Omrani la FCSB. Anunțul făcut de Mihai Stoica

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 iulie 2022, 8:17

De ce a picat transferul lui Billel Omrani la FCSB. Anunțul făcut de Mihai Stoica

Billel Omrani a fost ofertat de Gigi Becali

SportPictures / Flaviu Buboi/ Sport Pictures via Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit de ce a picat transferul lui Billel Omrani la FCSB. Vicecampioana l-a ofertat pe atacantul rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, însă salariul cerut de francez a fost uriaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Prestaţiile sale i-au atras atenţia şi lui Gigi Becali, care l-a ofertat oficial.

De ce a picat transferul lui Billel Omrani la FCSB

Omrani a avut ofertă oficială de la FCSB, însa acesta a fost cu gândul doar la transferul în străinătate. Vicecampioana nu a putut satisface pretențiile sale uriașe. Florin Tănase, cu 30.000 de euro lunar, are cel mai mare salariu de la FCSB.

I-am făcut o ofertă normală. Nu aveam cum să oferim salariul pe care îl cerea”, a transmis Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit salariul uriaș pe care îl vrea Omrani

Gigi Becali visa să-l aducă pe atacantul cu cetățenie franceză și algeriană, însă salariul solicitat i-a dat planurile peste cap.

Reclamă

Becali anunță că nu este dispus să achite suma uriașă de 600.000 de euro pe an pentru vârful care se va despărți de CFR Cluj în această vară.

“La Omrani da, dar nu v-am spus… vrea 600.000 salariu. Nu? Cine îi dă 600.000 de euro salariu lui Omrani? Au vorbit nişte impresari. Eu nu îi dau 600.000 salariu, dar el îşi găseşte prin Arabia, prin Turcia. La revedere, cine riscă, riscă.

Acum cu războiul, noi nu ştim. Credem că nu o să fie niciun fel de problemă economic pentru România. Dar nu ştim asta. Eu când e o necunoscută, mă acopăr. Nu fac cheltuieli mari, mă asigur.

Reclamă 4 / 0/3

Ce să fac? Mă refer la cheltuit milioane. Îmi iau nişte măsuri şi nu foarte mari. Nu fac achiziţii, nu fac milioane de euro pe jucători.”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Unde poate ajunge Omrani după despărţirea de CFR Cluj

Cotat la 1.6 milioane de euro, Omrani nu vrea să mai audă de Liga 1. Potrivit haberdairesi.com, acesta se află în negocieri avansate cu Konyaspor, ocupanta locului 3 în Turcia sezonul trecut. Turcii se află în căutarea unui atacant pentru sezonul următor, când vor ataca titlul, dar şi un parcurs cât mai bun în Conference League.

De asemenea, cursa citată notează că şi Al-Faisaly, din Arabia Saudită, este interesată de serviciile lui Omrani. Totuşi, şansele unui transfer sunt mici pentru că atacantul vrea să rămână în Europa.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și