Închide meniul

Greșeala făcută de Florin Tănase care l-a costat transferul carierei. „Mi-a fost rușine să îi spun, zicea că sunt contra lui”

Alexandru Ivan Publicat: 8 august 2021, 14:27

Greșeala făcută de Florin Tănase care l-a costat transferul carierei. „Mi-a fost rușine să îi spun, zicea că sunt contra lui

Marius Lăcătuș l-a pus la zid pe Florin Tănase

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Florin Tănase are 26 de ani
  • Joacă la FCSB din 2016

Impresarul consideră că Tănase ar fi trebuit să-și prelungească acordul cu FCSB. În acest fel, Gigi Becali ar fi obținut o ofertă care să-i satisfacă pretențiile financiare, fiind cunoscut că ține la prețul jucătorilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali, despre situația lui Florin Tănase

În plus, Gigi Becali era gata să-i ofere un salariu de 30.000 de euro, un salariu imens pentru România.

„E piatra care nu mi se ia de pe inimă cu Tănase. E un sezon bun, 24 de goluri, prezentat peste tot, în toată lumea. Nu se leagă nimic, deocamdată. Să vedem! Eu cred că Tănase, sincer, a greșit. Eu am vrut să îi spun, dar probabil zicea că sunt cu vărul meu și sunt contra lui.

Reclamă

Când Gigi i-a oferit prelungirea contractului, și îți dau 30.000, și când ai ofertă, pleci pe trei milioane… el trebuia să semneze. Nu a înțeles. Mi-a fost rușine să îi spun, probabil se gândea că sunt complice cu vărul meu. Să ai cinci ani cu 30.000 în România, e rău sau nu?”, a spus Giovanni Becali, la Digi Sport.

24 de goluri a înscris Florin Tănase în sezonul trecut al Ligii 1. Cota lui a urcat până la 5 milioane de euro.

Reclamă

Florin Tănase, dorit de mai multe cluburi

Până acum, Tănase a mai fost dorit de mai multe echipe. Acestea s-au speriat însă de prețul cerut de Becali pentru fostul golgheter din Liga 1.

Evoluțiile lui Tănase au făcut ca echipe importante să se intereseze de „decarul” FCSB. Belgia, Franța, Ungaria, Turcia, Italia, SUA, China, Emirate, Qatar sau Arabia Saudită sunt doar câteva țări în care este dorit căpitanul FCSB.

„Pe Tănase îl las să plece. Dacă vine o ofertă bună poate să plece. Tănase este cel mai important jucător din echipă. El face tot jocul”, spunea Becali în urmă cu o săptămână.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat