Închide meniul

De ce și-a pus Mihai Stoica găleata pe cap, după FC Argeș – FCSB 2-3: “Nisip nu mai era în ea, că era complicat”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 martie 2022, 17:39

De ce și-a pus Mihai Stoica găleata pe cap, după FC Argeș – FCSB 2-3: “Nisip nu mai era în ea, că era complicat”

Mihai Stoica și-a pus o găleată pe cap după FC Argeș - FCSB 2-3

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

De ce și-a pus Mihai Stoica găleata pe cap, după FC Argeș – FCSB 2-3

Mihai Stoica a recunoscut că nu poate explica exact de ce a decis să-și pună pe cap găleata pompierilor, la finalul meciului FC Argeș – FCSB 2-3, din etapa a doua din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general al clubului din Berceni a spus că a fost o simplă glumă, fără o anumită semnificație.

“Sunt nişte chestii care nu se pot explica. Găleata pompierilor, cu nisip… bine, nisip nu mai era în ea, că era complicat. Nu e nicio explicaţie, am făcut o glumă.”, a spus Mihai Stoica, pentru telekomsport.ro.

Mihai Stoica, luat pe picior după ce și-a pus o găleată în cap după victoria FCSB-ului

Dinu Gheorghe s-a amuzat pe seama lui Mihai Stoica, după gestul făcut de oficialul FCSB-ului.

„De unde știm că e el? Faceți dovada că e el! Ridicați-i capacul! Eu zic că e Pintilii. Cu găleata în cap eu nu am fost niciodată. Poate că a fost o descătușare, s-au apropiat la cinci puncte, dar echilibrul trebuie să plece de acolo, pentru că ei nu au câștigat încă nimic. Domnul Becali a spus că deocamdată nu e nimic și că sunt cinci puncte aproape imposibil de recuperat când ai CFR-ul în față. Ăsta e Meme, trebuie să îl luăm ca atare. Și simpatic și arogant.

Reclamă

El nu a mai ieșit de mult timp așa în decor, pentru că jocul echipei nu i-a permis, dar e gestul lui, îl privește pe el… Pentru un club care are tradiția Stelei, pentru că ei sunt continuatorii… Asemenea gest nu am văzut la Nedved, de la Juventus, făcând așa ceva, sau pe Maldini pe la AC Milan, cu gălețile în cap, dar încă o dată spun: să îl luăm așa și cel care poate să îi atragă atenția poate fi Gigi”, a spus Dinu Gheorghe, potrivit prosport.ro.

MM a răbufnit după ce Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeș

Mihai Stoica a fost un car de nervi după scandalul monstru de la Pitești. Aşa cum sursele AS.ro au anunţat, căpitanul “roș-albaștrilor” a fost lovit de un membru din staff-ul piteștenilor la finalul partidei din Trivale, chiar pe teren.

”Noi am venit de sus, Tănase a ajuns de la vestiar şi când am intrat în tuner Neagu deja fugea. Are nişte probleme, îi recomand să meargă la un pshiatru. Bine că n-am intrat în tunel să văd ce a făcut. Un reporter a văzut faza: l-a lovit pe Tănase.

Reclamă 4 / 0/3

Bine că nu l-am prins acolo că nu ştiu ce se întâmpla! El a mai fost implicat în astfel de momente. I-am spus ”bă tu eşti sănătos la cap?”… Ce să îi faci? Are probleme, am eu un pshiatru bun pentru el”, a răbufnit Mihai Stoica, citat de telekomsport.ro.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și