Închide meniul

„De unde a apărut asta cu plecarea? A vorbit Mustaţă?” Gigi Becali a lămurit situaţia lui Paulo Vinicius la FCSB: „Cei de la echipă ştiu!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 ianuarie 2022, 19:27

„De unde a apărut asta cu plecarea? A vorbit Mustaţă? Gigi Becali a lămurit situaţia lui Paulo Vinicius la FCSB: „Cei de la echipă ştiu!

Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Rotaru înainte de Universitatea Craiova - FCSB

Profimedia

Gigi Becali a lămurit situaţia lui Paulo Vinicius la FCSB

Gigi Becali a anunţat că nu se pune problema ca Paulo Vinicius să plece în această iarnă de la FCSB. Fundaşul a primit zile libere în plus pentru că a mers în Brazilia, acolo unde e familia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„De unde a apărut asta cu plecarea lui Vinicius? A vorbit Mustață? Nu știe el ce e la FCSB! Nu e nicio problemă cu Vinicius, cei de la echipă știu dacă i-au dat mai multe zile libere, el plecând acasă în Brazilia. Ce știu eu că are contract cu FCSB până la vară. Știi cum e întrebarea asta despre plecarea lui Vinicius acum de la FCSB? Ca și cum te-aș întreba dacă ai mâncat azi! Așa e și Vinicius la FCSB, până i se termină contractul”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Citește și:

FCSB s-a reunit! Paulo Vinicius, marele absent de la vizita medicală. Cine a mai lipsit de la INMS

Jucătorii de la FCSB au făcut azi vizita medicală. 25 de jucători pregătiţi de Toni Petrea au fost prezenţi la INMS şi sunt gata să înceapă antrenamentele. Paulo Vinicius a fost marele absent. Brazilianul despre care s-a spus că a fost pus pe „lista neagră” de patron încă nu s-a întors din vacanţă. Îşi va face apariţia la echipă abia zilele următoare.

Printre cei care au lipsit au fost şi Ivan Mamut şi Ionuţ Panţâru. Amândoi sunt accidentaţi şi se vor prezenta direct la baza de antrenament pentru a se trata. În schimb, Claudiu Keşeru şi-a făcut apariţia la vizita medicală după ce a ajuns la un acord cu Gigi Becali pentru a rămâne până în vară.

Jucătorii de la FCSB care au fost prezenţi la vizita medicală: Andrei Burlanu, Florinel Coman, Andrei Cordea, Valentin Creţu, Iulian Cristea, Andrei Dumiter, Gheorghe Valentin, Denis Haruţ, Claudiu Keşeru, Alexandru Maxim, Andrei Miron, Alexandru Musi, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Octavian Popescu, Risto Radunovic, Ianis Stoica, Cătălin Straton, Sorin Şerban, Adrian Şut, Florin Tănase, Ştefan Târnoveanu Andrei Vlad

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și