Închide meniul

Debandadă totală la FCSB! „Jucătorii se transformă pe teren. Fiecare face ce vrea!” Jocul roș-albaștrilor, pus la zid: „Dau senzația că persiflează adversarul!”

Antena Sport Publicat: 1 martie 2022, 10:01

Reclamă
Debandadă totală la FCSB! „Jucătorii se transformă pe teren. Fiecare face ce vrea! Jocul roș-albaștrilor, pus la zid: „Dau senzația că persiflează adversarul!

Toni Petrea are probleme mari la FCSB

Toni Petrea, în timpul unui meci disputat de FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Tehnicianul care ar putea prelua FCSB, la finalul sezonului, susține că problema este la jucători. Ilie Poenaru susține că jucătorii de la FCSB nu formează o echipă și au nevoie de un lider.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii de la FCSB, puși la zid de Ilie Poenaru

Poenaru susține că Tănase și compania intră pe vârfuri în teren. Tehnicianul vede în Vinicius un lider adevărat.

Problema este că la FCSB antrenorul lucrează ce trebuie, iar jucătorii se transformă efectiv pe teren. Dau senzația ca persiflează adversarul. Dovedesc lipsă de maturitate. Au o încredere exagerată în forțele proprii.

O altă mare problem este că nu au lider. Il văd pe Vinicius, jucător care are tot ce-i trebuie pentru a pune piciorul în prag. Mă așteptam ca Tănase să fie mai matur și lui să i se subordoneze toți, în sensul pozitiv.

Pe calitate individuală jucătorii FCSB-ului sunt cei mai buni din țară, dar nu formează o echipă„, a spus Ilie Poenaru la Realitatea Sportivă.

Reclamă

Tactica lui Toni Petrea, criticată de Ilie Poenaru

Poenaru a dezvăluit că cei de la FCSB au fost foarte ușor de blocat și susține că” fiecare face ce vrea pe teren!”.

Nu Gigi Becali e problema. Domnul Becali nu intră în vestiar. Să nu se supere Toni, dar ca adversar îmi convine ce se întâmplă acolo. FCSB este ușor de blocat.

Dacă îi blochezi doi sau trei jucători, la revedere cu jocul lor. Am și câștigat așa cu FCSB. Am văzut că pe teren, fiecare face ce vrea„, a mai spus Ilie Poenaru.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și