Închide meniul

Decizia luată de Universitatea Craiova înainte de derby-ul cu CFR Cluj: „Știința, alături de Turcia și Siria!”

Sebastian Cristian Publicat: 11 februarie 2023, 14:14

Reclamă
Decizia luată de Universitatea Craiova înainte de derby-ul cu CFR Cluj: Știința, alături de Turcia și Siria!”

Decizia luată de Universitatea Craiova înainte de derby-ul cu CFR Cluj

Universitatea Craiova, alături de Turcia și Siria / Foto: Facebook Universitatea Craiova

Decizia luată de Universitatea Craiova înainte de derby-ul cu CFR Cluj a fost anunțată pe paginile de social media ale clubului din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – CFR Cluj va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00 și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro.

Decizia luată de Universitatea Craiova înainte de derby-ul cu CFR Cluj: „Știința, alături de Turcia și Siria!”

Dezastrul din Turcia și Siria a șocat întreaga planetă, iar oltenii au luat o primă decizie legată de subiect. Concret, Universitatea Craiova le va oferi acces gratuit la meciul cu CFR Cluj tuturor cetățenilor turci și sirieni. Anunțul a fost făcut pe Facebook de către craioveni.

„Derby-ul din această seară dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj se va disputa sub cupola solidarității față de Turcia și Siria, ca urmare a cataclismului natural ce a răpit suflete nevinovate.

În acest sens, clubul nostru a hotărât să le ofere accesul liber tuturor cetățenilor turci și sirieni la disputa din „Vulcanul” alb-albastru, ora 20:00”, se arată în postarea clubului.

Reclamă

Bilanțul cutremurelor din Turcia și Siria a ajuns la peste 24.000 de morți, iar situația se înrăutățește de la o zi la alta.

Mihai Rotaru, ultimatum pentru jucătorii săi înaintea derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj: “Trebuie să spălăm rușinea!”

Mihai Rotaru a transmis un ultimatum pentru jucătorii săi înaintea derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj, din etapa a 25-a din Liga 1. Patronul clubului din Bănie nu mai acceptă niciun pas greșit din partea elevilor lui Eugen Neagoe. Rotaru nu se gândește la alt deznodământ în afară de victoria echipei sale, la duelul cu formația lui Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova și CFR Cluj se vor duela sâmbătă seară, de la ora 20:00, iar partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Și ei (n.r. – CFR Cluj) sunt cu problemele lor, noi cu ale noastre, poate chiar mai mari. Suntem într-o restructurare a lotului, a administrativului și sper să reacționăm bine spre foarte bine.

Cine intră trebuie să știe și cred că vor știi că e un meci de care pe care. E un meci în care noi trebuie să spălăm rușinea ultimelor trei meciuri. Întotdeauna vom merge la victorie. În Bănie nu ai cum să mergi altfel.

Respectăm CFR. Suntem preacauți. Nu e vorba de teamă. Noi nu aruncăm prosopul, noi ne batem până la final. Și dacă eu mă bat până la final și jucătorii vor face la fel.

E un meci important pentru podium, pentru cupele europene, noi avem ca obiectiv în continuare, indiferent de rezultatul acestui meci, să fim pe podium așa cum am fost în ultimii aproape șapte ani de zile”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro

Înaintea derby-ului “de foc” din Bănie, Universitatea Craiova se află pe locul 5 în Liga 1, la 10 puncte în spatele liderului Farul Constanța. În tur, CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în fața oltenilor, după golul marcat de Muhar și autogolul lui Găman.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și