Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0. Oltenii aruncă „în aer” lupta la titlu. Campioana, a doua înfrângere consecutivă. Cum arată clasamentul

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 11 februarie 2023, 21:45

Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0. Oltenii aruncă „în aer lupta la titlu. Campioana, a doua înfrângere consecutivă. Cum arată clasamentul

Andrei Ivan a deschis scorul în derby-ul cu CFR Cluj

Andrei Ivan şi Jovan Markovic, la Universitatea Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0. Oltenii lui Eugen Neagoe au obţinut o victorie uriaşă în faţa campioanei, iar lupta la titlu se anunţă mai încinsă ca niciodată. Andrei Ivan a marcat o dublă de senzaţie, iar Craiova s-a apropiat la 6 puncte de CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a fost eroul echipei lui Eugen Neagoe în derby-ul cu CFR Cluj. Atacantul oltenilor a marcat o dublă de senzaţie, iar oltenii speră din nou la titlu. Pentru CFR Cluj este a doua înfrângere consecutivă.

Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0

Min. 90+5: Final de meci! Universitatea Craiova a câştigat derby-ul cu CFR Cluj, iar lupta la titlu se anunţă a fi una infernală.

Min. 86: GOOOL Universitatea Craiova! Andrei Ivan a reu;it o dublă de senzaţie. Atacantul Universităţii Craiova a marcat cu un şut din interiorul careului.

Reclamă

Min. 67: GOOOL Universitatea Craiova! Andrei Ivan îl învinge pe Scuffet cu un şut deviat de la marginea careului!

Min. 45: Final de primă repriză!

Min. 24: Ocazie Universitatea Craiova! Scuffet a respins voleul excelent al lui Vătăjelu!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 18: Gol anulat pentru CFR Cluj! Deac a trimis mingea în poartă, însă acesta era în poziţie de ofside.

Min. 4: Ocazie CFR Cluj! Şutul lui Yeboah de la marginea careului a fost respins de Popescu.

Min. 1: A început partida!

Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT. Echipele de start

Universitatea Craiova: Popescu – Vătăjelu, Zajkov, R. Silva, Ndong – Mateiu, Screciu – Işfan, Cîmpanu, A. Ivan – Markovic

Antrenor: Eugen Neagoe

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Krasniqi, Boateng, Birligea

Antrenor: Dan Petrescu

Reclamă

Ambele echipe vin după înfrângeri dureroase etape trecută. Universitatea Craiova a pierdut pe terenul celor de la Farul, scor 1-2, în timp ce ardelenii au fost învinși de marea rivală FCSB, chiar pe teren propriu, scor 0-1.

Eugen Neagoe și Dan Petrescu sunt dornici să redreseze lucrurile, motiv pentru care derby-ul din această seară se anunță a fi unul extrem de spectaculos.

Dan Petrescu a analizat lupta la titlu în Liga 1: „Eu vă spun acum și o să vedeți că am dreptate!”

Dan Petrescu a analizat lupta la titlu în Liga 1 și crede că vom avea parte de cel mai echilibrat play-off din istorie. „Bursucul” este sigur că nicio echipă nu se va distanța, iar lupta va fi dată până în ultima etapă.

Chiar dacă ardelenii sunt campionii en-titre, Dan Petrescu este conștient că va avea parte de meciuri foarte dificile în acest sezon. În plus, tehnicianul CFR-ului crede că toate echipele din play-off se vor lupta la titlu.

„Eu vă spun acum, şi o să vedeţi că am dreptate, nu vor mai fi cinci echipe care să se bată la titlu, vor fi şase. Nu vor mai fi play-off-uri în care o echipă, cum am fost noi, să aibă şase victorii, nu va mai fi aşa. Eu nu cred că o echipă se va distanţa. În mare măsură se ştiu, în afara lui Sepsi, celelalte cinci se ştiu.

Va fi un play-off în care toate echipele se vor lupta să câştige titlul, inclusiv Craiova. Cred că va fi cel mai greu play-off de când s-a inventat, nu a mai fost unul aşa strâns”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Dan Petrescu a vorbit și despre derby-ul cu Universitatea Craiova.

„La Craiova va fi la fel ca întotdeauna, un meci cu de toate. S-au întâmplat multe acolo, goluri în ultimul minut, dramatism, meciuri cu intensitate maximă, echilibrate. Mă aştept să fie la fel, cu un stadion plin şi cu un adversar rănit după meciul cu Farul. Îi prindem într-un moment aşa cum preferam să nu îi prindem. La fel ca şi FCSB, vin după o înfrângere, au avut şedinţă, s-au strâns, s-au unit. Se poate întâmpla orice, e clar că nu este un meci decisiv dar e un meci important, clar”, a mai spus Dan Petrescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și