Închide meniul

Decizia lui Gigi Becali nu a fost pe placul jucătorilor! Olimpiu Moruțan, mesaj pentru finanțatorul FCSB. Ce spune de un transfer

Antena Sport Publicat: 14 iulie 2021, 13:22

Decizia lui Gigi Becali nu a fost pe placul jucătorilor! Olimpiu Moruțan, mesaj pentru finanțatorul FCSB. Ce spune de un transfer

Olimpiu Moruțan și-ar fi dorit să meargă la Olimpiadă

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Ce și-ar fi dorit Olimpiu Moruțan
  • Moruțan a fost dorit de mai mult echipe

Decizia lui Gigi Becali nu a fost pe placul jucătorilor săi. Olimpiu Moruțan a recunoscut că și-ar fi dorit să meargă la Jocurile Olimpice. Becali a l-a trimis doar pe Ștefan Târnovanu la Tokyo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia lui Gigi Becali

Finanțatorul FCSB nu a dorit să dea jucători la Olimpidă pentru că echipa sa va juca preliminariile UEFA Conference League în aceeași perioadă.

Normal că fiecare jucător își dorește să fie la Olimpiadă. Asta a fost decizia clubului, vreau să dau totul aici. Le doresc multă baftă și sper să vină cu o medalie de acolo. De ce să nu poată? Sunt jucători buni, sper să facă o figură frumoasă acolo”, a declarat Moruțan într-o conferință de presă, conform Digi Sport.

Reclamă

22 de ani are Olimpiu Moruțan, fiind cotat de transfermarkt la 2,8 milioane de euro.

Olimpiu Moruțan nu se mai gândește la un transfer

Moruțan a făcut un sezon bun, fiind cel mai bun pasator din campionat. Evoluțiile sale au atras atenția mai multor echipe. Pe adresa celor de la FCSB nu a venit însă nimic concret. Mijlocașul lui Becali nu se gândește la un transfer și vrea doar să ajute FCSB să ia titlul.

Reclamă

Nu s-a mai scris de o lună, de când am luat vacanță. E mai bine așa, vedem ce o să fie pe viitor. Îmi doresc să-mi ajut echipa. Fiecare meci o să fie dificil, noi suntem o echipă foarte bună, cu jucători talentați.

Dacă începe campionatul, nu mă mai gândesc la transfer. Mă gândesc să joc cât mai bine, să depășesc cifrele pe care le-am avut anul trecut și să câștigăm campionatul, ăsta este obiectivul nostru”, a mai spus Moruțan.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad
Liga 1 • 17:06
„Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani
Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie
Antena Sport Update • 16:40
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB