Închide meniul

Decizia pe care a luat-o Gabi Tamaș, imediat după operație. A ignorat sfatul medicilor

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2020, 5:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
Decizia pe care a luat-o Gabi Tamaș, imediat după operație. A ignorat sfatul medicilor

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Decizie ciudată a lui Tamaș

Totul s-a întâmplat după ce cu o zi mai devreme el a jucat în partida cu ASU Poli Timișoara, chiar dacă suferise o ruptură de menisc și o întindere de ligamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doctorii i-au spus fundașului de 36 de ani să mai rămână cel puțin o zi în spital după operația de marți. Tamaș nu a vrut să audă și a plecat acasă. 

Gabi Tamaş: "Am ruptură de menisc"

Chiar dacă știa că are ruptură de menisc, Tamaș a jucat cu Timișoara, cu o zi înainte de operație. 

"Am ruptură de menisc şi am înţeles că pot reveni în două sau trei săptămâni pe teren. Am programat operaţia marţi, încercă să joc luni, dacă nu mă mai doare. S-a rupt meniscul de tot şi-l voi scoate. Dacă îl voi lipi voi lipsi mai mult, 3-4 luni, dacă-l scot de tot, voi lipsi 3 săptămâni. O să încerc să joc luni.

Mi-a trosnit genunchiul înăuntru. Nu mai puteam să calc în el. Simţeam ceva durere la el şi credeam că este doar tendinită. Acum fac tratament, fac două antrenamente la sală. Nu mi s-a umflat. Nu sunt sătul de fotbal, încă mai pot. Nu mă dau înapoi de la niciun război”, spunea Tamaș, cu câteva zile în urmă.  

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:04

Dinamo vrea să vândă toate biletele de la derby-ul cu FCSB din etapa 13, de pe Arena Naţională. „Suntem încrezători că putem”

13:33

Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva

13:31

„Meciul carierei!” Anna Blinkova, copleșită de emoții după ce i-a cedat doar trei game-uri Simonei Halep la Hong Kong

13:17

Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă

12:48

Sun Yingsha, gata să scrie istorie în tenisul de masă, în AntenaPLAY. E aproape de o performanţă spectaculoasă

12:41

Carlos Sainz şi-a setat obiectivul înainte de despărţirea de Ferrari: “Vom încerca“

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și