Închide meniul

Decizie finală privind revenirea lui Bogdan Stancu la FCSB! Anunțul lui Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2021, 8:34

Decizie finală privind revenirea lui Bogdan Stancu la FCSB! Anunțul lui Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali a bătut palma cu atacantul ceh

Revenirea lui Bogdan Stancu la FCSB este de domeniul trecutului. Cum acesta nu a dat niciun răspuns până la termenul stabilit, Becali a anunțat că nu se mai pune problema venirii lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce Bogdan Stancu? Gata, nu a dat niciun răspuns până acum, nu mai vine. Nu mai poate fi vorba de o venire a lui. Nu stau după el”, a spus Becali pentru AS.ro.

  • 33 de ani are Bogdan Stancu, fiind cotat la 450.000 de euro de transfermarkt.com. Atacantul a evoluat în Turcia, în ultimii ani.

Revenirea lui Bogdan Stancu la FCSB este istorie

Presa din Turcia a anunțat că românul este cu un pas în curtea celor de la Kocaelispor. Antrenorul turcilor a confirmat discuțiile cu ”Motanul”.

”Stancu trebuie să accepte condițiile noastre. Discuțiile sunt avansate, mai sunt câteva lucruri minore de pus la punct. Dacă vom reuși să ne înțelegem asupra lor, totul va fi ok”, a spus Mustafa Reșit Akcay, conform Hurriyet.

Salariul pe care urma să-l primească Stancu la FCSB

Becali a anunțat în urmă cu o săptămână că i-ar fi oferit 30.000 de euro pe lună lui Stancu. Oferta se pare că nu a fost pe placul atacantului, care ar putea lua 50.000 de euro în Turcia.

Reclamă

„Cu Stancu am vorbit chiar acum. I-am mărit oferta de la 20.000 la 30.000 de euro. Va vorbi cu familia și îmi va un răspuns. El a spus că a rămâne acolo, dar nu știi niciodată.

Mi-a zis <Nea Gigi, în procent mare rămân în Turcia>, dar cine știe. Cică acolo primește 40-50.000 de euro, dar nu e vorba numai de bani. El și-a dat cuvântul la un bașkan”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport, acum o săptămână.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Bogdan Stancu a fost dorit de Gigi Becali la FCSB
  • Ce a spus Becali de transferul atacantului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și