Închide meniul

Decizie în războiul de 700.000 de euro! Florin Prunea l-a "învins" pe Mircea Rednic în instanţă. Ce spune fostul preşedinte al lui Dinamo

Mihai Ispas Publicat: 18 noiembrie 2020, 14:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Decizie în războiul de 700.000 de euro! Florin Prunea l-a "învins" pe Mircea Rednic în instanţă. Ce spune fostul preşedinte al lui Dinamo

SportPictures / Stefan Constantin / SPORT PICTURES

Florin Prunea a scăpat de plata unor daune de 700.000 de euro

"Documentele pe care le-am depus la instanță au fost zdrobitoare. Avocații s-au ocupat, azi am primit și eu vestea. Era normal, el m-a dat în judecată. El cu fiica lui. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmi cereau 700.000 de euro, mi se pare. Cam așa. Era clar că instanța va respinge pentru că probele au fost zdrobitoare. Am avut dreptate cu tot ce am spus”, a spus Florin Prunea la Digi Sport.

Declaraţia de la care a pornit procesul dintre Florin Prunea şi Mircea Rednic

Plângerea făcută de Mircea Rednic a fost respinsă de judecători, dar acesta poate face apel în termen de 30 de zile. Totul a pornit de la o declaraţie făcută de fostul preşedinte al lui Dinamo.

"Rednic este principalul instigator şi am dovezi clare. Cei care au venit cu torţe la casa lui Bălănescu, i-au speriat familia, au vopsit maşini, au venit de la Rednic de acasă, sunt suporteri care au recunoscut asta.

Am avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă şi nu trebuie să mai ascundem mizeria sub preş! Acest profitor şi fiica lui au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane!", a declarat Florin Prunea anul trecut despre Mircea Rednic.

Reclamă
Reclamă 4

Florin Prunea l-a supărat şi pe Mirel Rădoi

Prunea l-a supărat şi pe Mirel Rădoi cu declaraţiile sle. "Eu, din ce ştiu, va fi antrenorul Universităţii. Oamenii cu care am vorbit, de la Craiova, mi-au spus că da, va fi antrenorul Universităţii. Îţi spun eu, 300% va fi Rădoi la Craiova", a spus fostul portar al Generaţiei de Aur.

"Ar trebui să răspundă Florin Prunea la întrebările pe care mi le puneţi. Tot ceea ce se întâmplă, de obicei, cu o zi înainte de meci sau chiar în ziua meciului, sunt lucruri care încearcă să destabilizeze atmosfera la echipa naţională prin diferite declaraţii", a răbufnit selecţionerul Mirel Rădoi la Belfast, înaintea meciului din această seară dintre Irlanda de Nord şi România.

Reclamă

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:10

VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY de la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

13:20

„Mi s-a făcut pielea de găină!” Bogdan Racoviţan, copleşit de emoţii la EURO 2024: „Vom da totul cu Olanda!”

12:56

EXCLUSIV„E de inimă, de suflet” Dorin Goian a dezvăluit ce tricou de la naţionala României a păstrat: „Singurul pe care îl mai am”

12:22

Raluca Olaru şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant postat: „Tot mi-e greu să rostesc asta cu voce tare”

11:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenametul din Formula 2 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:55)

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și