Închide meniul

Deian Sorescu, „înțepat” de o legendă dinamovistă: „Se gândește la partea financiară. Eu n-am putut să merg, am onoare!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 ianuarie 2023, 12:12

Deian Sorescu, înțepat” de o legendă dinamovistă: Se gândește la partea financiară. Eu n-am putut să merg, am onoare!”

Deian Sorescu, „înțepat” de o legendă dinamovistă

Deian Sorescu în tricoul lui Dinamo / Profimedia

Deian Sorescu a fost „înțepat” de Florentin Petre, fostul mijlocaș al lui Dinamo și al naționalei României. După ce a petrecut 4 ani la Dinamo, Sorescu s-a transferat la FCSB și va îmbrăca acum tricoul marii rivale a „câinilor roșii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentin Petre susține că Deian Sorescu s-a gândit și la partea financiară, atunci când a ales FCSB.

Deian Sorescu, „înțepat” de o legendă dinamovistă

Cu toate că îl poate înțelege pe mijlocaș, Petre a recunoscut că el nu ar fi putut niciodată s-o trădeze pe Dinamo. Deși a avut oferte de la rivale, fostul internațional le-a refuzat pe toate din dorința de a fi liniștit.

„Eu am avut contractul pe masă (n.r. de la FCSB). Am avut oferte de la toate echipele din București, și de la Rapid, și de la Steaua. Nu am putut să merg. La Rapid am fost o noapte.

La Steaua lui Victor Pițurcă puteam să merg, au fost discuții. I-am explicat că nu pot face lucrul ăsta pentru că sunt un om de onoare și vreau să trăiesc liniștit. Eu nu am cum să fiu supărat pe Sorescu. Dacă ne aducem aminte ce a pățit în ultima perioadă la Dinamo…

Reclamă

Ești într-o situație destul de grea când ai probleme cu fanii. Era normal să accepte o ofertă, probabil se gândește și la partea financiară, și la performanță. Poate să aibă ani de zile de prestații la nivel înalt”, a spus Florentin Petre, pentru digisport.ro.

Basarab Panduru, reacție ironică după transferul lui Deian Sorescu la FCSB: „Uite, a venit Beckham!”

Basarab Panduru a avut o reacție ironică după transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Fostul internațional a amintit de o declarație celebră a lui Valentin Crețu, unul dintre posibilii concurenți pe post cu Sorescu.

Valentin Crețu a declarat, în octombrie, că el nu are calitatea lui David Beckham, de a le pune mingea pe tavă colegilor. Acum, Panduru crede că Deian Sorescu ar putea să fie „Beckham” pentru Crețu. Fostul dinamovist ar putea să-i ia locul lui Vali Crețu în primul „11” al roș-albaștrilor, e de părere Panduru.

Reclamă 4 / 0/3

„Că tot zicea Crețu de centrări, că el nu e Beckham să pună mingea pe capul atacantului… E, uite că acum a venit Beckham! Sorescu e un jucător care poate să centreze și la FCSB chiar ai nevoie de centrări. Compagno e un jucător cu o lovitură foarte bună de cap, dar nu prea dă goluri cu capul, pentru că nu centrează nimeni”, a spus Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Deian Sorescu e împrumutat la FCSB până la finalul sezonului. Conform publicației weszlo.com, vicecampioana României va plăti 150.000 de euro pentru împrumutul pe 6 luni al fotbalistului de 25 de ani.

Recomandări
  • Florentin Petre a comentat transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și