Închide meniul

OFICIAL | FCSB l-a prezentat pe Deian Sorescu! Primul transfer important al roș-albaștrilor în 2023

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 ianuarie 2023, 11:11

OFICIAL | FCSB l-a prezentat pe Deian Sorescu! Primul transfer important al roș-albaștrilor în 2023

FCSB l-a prezentat oficial pe Deian Sorescu

Deian Sorescu, la FCSB / Facebook FCSB

FCSB l-a prezentat oficial pe Deian Sorescu. Fostul dinamovist e primul transfer important al roș-albaștrilor în 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a anunțat, sâmbătă, împrumutul oficial al lui Deian Sorescu de la Rakow, până la finalul sezonului. Fostul dinamovist se va alătura imediat lotului lui Mihai Pintilii din cantonamentul din Antalya. Fosta sa echipă e cazată în același hotel cu vicecampioana României.

FCSB l-a prezentat oficial pe Deian Sorescu

„Bine ai venit, Deian Sorescu! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Raków Częstochowa pentru împrumutul lui Deian Sorescu, jucător care va evolua pentru echipa noastră cel puțin până la finalul acestui sezon.

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani va purta tricoul cu numărul 22 și s-a alăturat deja lotului, în condițiile în care cele două echipe împart același hotel și se pregătesc pe terenuri alăturate în cantonamentul de la Regnum Carya. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Reclamă

Deian Sorescu s-a născut la 29 august 1997, în Moldova Nouă. A crescut în Timișoara și a început fotbalul la Politehnica Timișoara. A continuat la SSU Poli, actuala Poli Timișoara (Liga 2), iar în 2018 a semnat cu Dinamo. La începutul lui 2022 s-a transferat la Rakow Czestochowa, liderul la zi al campionatului Poloniei, pentru care a evoluat în 27 de partide, a înscris de trei ori și a oferit trei pase de gol. De asemenea, și-a trecut în palmares Cupa și Supercupa Poloniei”, e anunțul făcut de FCSB.

Polonezii au anunțat cât o costă pe FCSB împrumutul lui Deian Sorescu

Conform publicației weszlo.com, vicecampioana României va plăti 150.000 de euro pentru împrumutul pe 6 luni al fotbalistului de 25 de ani.

FCSB va avea clauză să-l transfere definitiv pe Sorescu la finalul sezonului, în schimbul sumei de un milion de euro, mai anunță sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu se află sub contract cu Rakow până în 2025. Mijlocașul român a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, în schimbul a 700.000 de euro.

Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Gheorghe Mustață l-a sunat pe Deian Sorescu, noul transfer de la FCSB

Gheorghe Mustață a declarat că fanii roș-albaștrii nu vor lua în calcul faptul că Deian Sorescu a fost căpitan la rivala Dinamo. Șeful galeriei FCSB-ului susține că roș-albaștrii sunt interesați doar de performanțele pe care jucătorul le va avea sub comanda lui Mihai Pintilii.

Acum a semnat Sorescu cu Steaua (n.r – FCSB). Am discutat și eu cu băiatul la telefon. I-am spus și vă spun și vouă că pe noi nu ne interesează trecutul lui de la Dinamo. El niciodată nu a înjurat Steaua ca alții. Ceea ce i s-a întâmplat acolo, când i-au dat jos tricoul este urât, dar pe noi nu ne interesează acest aspect.

Pe noi ne interesează acum doar de perioada lui de la Steaua (n.r – FCSB). Din partea noastră, Sorescu are tot sprijinul. Îi urăm mult succes și îl așteptăm să treacă cât mai repede la treabă”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru prosport.ro.

Recomandări
  • FCSB l-a prezentat pe Deian Sorescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și